Ako je to s prácou v Slovenskej sporiteľni?

11. jún 2022

Ahojte. Často vidím ze hľadajú poradcu do slovenskej sporiteľne. Neviete aký plat je tam a ci to je riadny prác. Pomer nie na živnosť. A sú tam nejaké tlaky od nadriadeného ze napr. 8 úverov na mesiac? Láka ma to. Diky

mogaa
11. jún 2022

v banke je práca na klasický PP a mzdy je základ a variabilná zložka mzdy v závislosti od plnenia plánu....v každej banke sú tlaky na predaj produktov, takže máš plán ktorý musíš plniť...to v akej miere je tlak na predaj záleží od konkrétneho riaditeľa - môže to byť od jeho koučingu, teda že budeš musieť telefonovať pred ním a volať klientov na pobočku kvôli blbosti a pri jeho návšteve mu vnucovať nejaký produkt až po hlásenie pred prácou/po práci čo si v daný deň robila - teda koľkých klientov si oslovila a s akým výsledkom, prípadne workout na pradajné zručnosti po pracovnej dobe.....

petamich
11. jún 2022

ano ak hovorime o praci ako poradca na pobocke, isto tam tlaky na predaj su 🤷‍♀️ to v kazdej pobocke kazdej spolocnosti, ktora predava produkty a sluzby a ma plany predaja

a inak pokial viem je to praca na trvaly pracovny pomer, nie zivnost - to by malo byt uvedene aj v ponuke prace

nastupny plat bude individualny podla skusenosti uchadzaca ale pripravila by som sa na nizsi fix a variabilna zlozka mzdy sa predaj a posuny k tomu

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mpg
11. jún 2022

Možno si tam vyberajú aj podľa celkového vzhľadu a prístupu, raz pred rokmi som bola v sl.sporiteľni v ZM a tam bol taký sympatický predajca produktov, že kolegyňa sa smiala, že by mohol byť aj v TV.

jakubrianka
11. jún 2022

veľmi sa tam menia ľudia, povyhadzovali starých zamestnancov a teraz točia čo príde a kto koľko vydrží. Je to tam už takto nejakých 10 rokov. Čo mi vravela kedysi známa, tak je to tam psycho (záleží asi aj od pobočky). Ja sama ako niekdajší klient som bola veľmi nespokojná a nehodlám sa tam nikdy vrátiť.

xena0
11. jún 2022

Nič moc

201didi201
11. jún 2022

Momentalne som na MD ale v pracujem.v SLSP. Myslim, ze vela zalezi aj od kolektivu,ale ja som bola velmi spokojna az na pracovnu dobu by som nič nemenila. Bez tych " tlakov " by to bol nudný stereotyp 🙂 a platovo si myslim ze ten zaklad je jeden z najvyssich v slovenskych bankach ostatne zalezi na tebe 🙂