Ahojte, chcela by som sa opýtať či mi viete poradiť ako fungujú rekreačné poukazy od zamestnávateľa. Ide o prípad keď sme našli ubytovanie, ktoré ale neposkytuje žiadnu stravu, je nejaká možnosť, aby sa ak stravovanie v ramci toho vyletu dalo preplatiť? Alebo to musí byt všetko pod jednym zariadením zaúčtované? Dakujem pekne
Nie, neexistuje možnosť, že ti bude zamestnávateľ platiť reštaurácie
No ja som zachytila že rekreačné poukazy sú od tohto roku zrusene
A k otázke,.strava sa.inak preplatiť nedá,my sme mali pobyt,plus sme navyše jedli obedy v reštike a dali sme to všetko na jednu faktúru ale to bolo jedno ubytovacie zariadenie, prípadne nevycerpane peniaze môžeš využiť na druhý pobyt
musíš to mať všetko na jednej faktúre, ktorú ti preplatia
A si vôbec u toho zamestnávateľa viac ako 2 roky?
@didi2102 urcite. moje kolegyne ho uz vyuzili pred tyzdnom na lyzovacku
musis mat vsetko na jednej fakture, nie je mozne k fakture od ubytovatela prikladat blocky z roznych restauracii.
@matkahelka no ženy má urve ,my sme to chceli tiež čerpať keď mal muž dovolenku v januári 👎👎👎 tak čim skôr využiť ďakujem
@didi2102 preco cim skor? mas na to cely rok
@matkahelka
@sasa1310 žienky manžel ide od septembra na materskú,ja do práce,dovolenku čerpať nebudem môcť,u nás sa napr toto čerpať neda a u manžela bude potom s tym problem, plus manžel pred materskou bude mať veľa v práci a voľno nebude mať a do marca ma perfektne preplatenu dovolenku by čiže ešte aj zarobí 😄😄👍
To že Ti zamestnávateľ preplatí časť ubytovania je málo ?
V tom prípade hľadaj ubytovanie so stravou.