Ako dlho ste čakali na výsledok z pohovoru?

belinea237
15. dec 2022

Dobrý deň,
Rada by som sa s Vami poradila - ako dlho ste čakali na výsledok z pohovoru?
Bola som na dvoch pohovoroch - na prvom som bola v druhom kole a povedali mi ze mi isto dajú vedieť ale ze to trvá aj viac ako dva týždne
Na druhom mi povedali ze mi dajú vedieť až koncom roka alebo začiatkom roka co je viac ako 3 týždne- je to štandard vo veľkých spoločnostiach (kaufland a siemens) alebo mam to považovať skôr za neúspešne pohovory?

zmrzlinka2021
15. dec 2022

@belinea237 Podľa mňa je to OK. Pohovory sa robia s viacerými ludmi a následne sa dajú hlavy dokopy a kedze tie "hlavy" maju aj vlastnu agendu, tak to chce cas...
Neboj, ak si zaujala, radi sa ozvu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sunshine_007
15. dec 2022

Tyzden, dva, tri je normalne v "corpo" svete. Kazdopadne, na dvojom mieste by som hladala dalej, budes v lepsej vyjednavacej pozicii ak bude mat vaic ponuk na stole.

gladys_07
15. dec 2022

Mne z korporatu dali vzdy vediet do 2 dni. Ale je koniec roka, ktovie ake cost freezy a kto je ba dovolenke a aky approval este kto musi dat. Ved si zavolaj, za to nic nedas

catlyn
15. dec 2022

Ked ma vybrala, ozvali sa za par dni 2-3 dni. Mam skusenost, ze povedia cca tyzden alebo 2, lebo sa stane, je ten koho vyberu odmietne a potom volaju ludi na druhom, tretom mieste teda pokial su s tym stotozneni. Inak hladaju odznova.

nique
15. dec 2022

3-4 tyzdne vo velkych firmach je ok. Zvlast, ked mas niekolko kol. Lebo vyhodnotenie trva. Oni sa ti ale urcite ozvu s odpovedou.

morgane1975
15. dec 2022

@belinea237 pokiaľ sa neozvu do týždňa brala by som to ako nie. Mne volali ešte v deň pohovoru ale záleží od profesie, ta moja je dosť žiadaná, takže som mala skôr opačný problém…

darkswan
15. dec 2022

Teraz firmy nevedia, kde im stoji hlava, takze to trva kludne dlhsie a nemusi to znamenat nic zle