Ako dlho mám čakať po pohovore?

15. júl 2024

Ahojte, v piatok 12.07 som mala pohovor. Pani sama povedala, že má ešte dvoch ľudí a podľa toho sa uvidí. Ten pre koho sa rozhodli má mať tento týždeň ešte meeting s riaditeľom spoločnosti. Podľa vás dokedy čakať na hovor? Úprimne myslela som si, že mi dnes ráno zavolajú (či áno alebo nie).

patus_2
15. júl 2024

Kľudne tie ďalšie pohovory môžu mať aj dnes, zajtra. Potom sa ešte nemusia rozhodnúť, koho príjmu. Do konca týždňa by to mohli zvládnuť.

autor
15. júl 2024

@patus_2 tie pohovory boli tiež v piatok. Takže minulý týždeň už skončili pohovory a tento týždeň má mať ten pre koho sa rozhodli meeting s riaditeľom.

chrobak7
15. júl 2024

Môžeš čakať aj 2-3 týždne. Je dovolenkové obdobie. To, že tebe to súri, neznamená, že aj firme to súri.

diaalex
15. júl 2024

minulý rok v decembri som bola na pohovore u ŽSR a že sa ozvú do týždňa... je polovica júla a odpoveď od nich do dnes nemám 😀

petik22
15. júl 2024

mne sa to takto stalo... bola som na pohovore, mali mať ešte nejaké stretnutia po mne. mali sa mi ozvať budúci týždeň čo a ako, lebo ešte malo byť 1 kolo s riaditeľom. Medzitým som aj ja bola ešte na inom pohovore, kde mi zavolali, že ma berú na druhý deň. z prvej firmy mi zavolali až o 2 týždne, že ma berú len ešte treba absolvovať pohovor s riaditeľom 🙈 No smola, ja už som nastupovala do tej druhej firmy.

autor
15. júl 2024

Mňa to nesúri, len keď ešte tento týždeň chceli pohovor s riaditeľom tak som čakala, že dnes sa vybaví kto áno, kto nie😅..ale je možné, že oni to už vybavili s tým, koho si vybrali 🤷🏼‍♀️😃

elistek13
15. júl 2024

Ono to fakt niekedy moze trvat aj dva tyzdne prinajhorsom. Potom by som uz necakala, samozrejme a neratala s tym, ze by sa este mohli ozvat. Ale ked vravis, ze pohovor bol v piatok, tak ten tyzden by som tomu dala. 🙏 Maju cas na rozhodovanie.

markusrasford
15. júl 2024

Véd tam kľudne zavolaj opýtaj sa a uveď dôvod ze v prípade chceš vedieť ako ďalej keď ta nezobrali ze chceš ísť na ďalší pohovor

nikadomi
15. júl 2024

držím palce! ale pokojne tomu daj dnes-zajtra čas. pondelky sú v robote také, že porady, stretnutia, po víkende kým si človek utrasie robotu.. kým sa personalistka stretne/dohodne so šéfom, koho pozvú na druhé kolo, kedy na to majú spoločný čas ho zrealizovať, to proste trvá. Možno si ešte niekoho predsa len pozvú na pohovor a o niečo sa to predĺži..

purple_wolf
16. júl 2024

byt tebou necakam ze sa ozvu a zijem si dalej ... mozes tam zavilat ale je leto a to ze ti povedali ze sa tento tyzden ozvu neznamena ze sa ozvu ... ja som mala riaditela ktory doslova nikdy za cely cas co som tam bola nestihol ziadny deadline a permanentnw meskal na schodze