Ahojte, v piatok 12.07 som mala pohovor. Pani sama povedala, že má ešte dvoch ľudí a podľa toho sa uvidí. Ten pre koho sa rozhodli má mať tento týždeň ešte meeting s riaditeľom spoločnosti. Podľa vás dokedy čakať na hovor? Úprimne myslela som si, že mi dnes ráno zavolajú (či áno alebo nie).
@patus_2 tie pohovory boli tiež v piatok. Takže minulý týždeň už skončili pohovory a tento týždeň má mať ten pre koho sa rozhodli meeting s riaditeľom.
Môžeš čakať aj 2-3 týždne. Je dovolenkové obdobie. To, že tebe to súri, neznamená, že aj firme to súri.
minulý rok v decembri som bola na pohovore u ŽSR a že sa ozvú do týždňa... je polovica júla a odpoveď od nich do dnes nemám 😀
mne sa to takto stalo... bola som na pohovore, mali mať ešte nejaké stretnutia po mne. mali sa mi ozvať budúci týždeň čo a ako, lebo ešte malo byť 1 kolo s riaditeľom. Medzitým som aj ja bola ešte na inom pohovore, kde mi zavolali, že ma berú na druhý deň. z prvej firmy mi zavolali až o 2 týždne, že ma berú len ešte treba absolvovať pohovor s riaditeľom 🙈 No smola, ja už som nastupovala do tej druhej firmy.
Mňa to nesúri, len keď ešte tento týždeň chceli pohovor s riaditeľom tak som čakala, že dnes sa vybaví kto áno, kto nie😅..ale je možné, že oni to už vybavili s tým, koho si vybrali 🤷🏼♀️😃
Ono to fakt niekedy moze trvat aj dva tyzdne prinajhorsom. Potom by som uz necakala, samozrejme a neratala s tym, ze by sa este mohli ozvat. Ale ked vravis, ze pohovor bol v piatok, tak ten tyzden by som tomu dala. 🙏 Maju cas na rozhodovanie.
Véd tam kľudne zavolaj opýtaj sa a uveď dôvod ze v prípade chceš vedieť ako ďalej keď ta nezobrali ze chceš ísť na ďalší pohovor
držím palce! ale pokojne tomu daj dnes-zajtra čas. pondelky sú v robote také, že porady, stretnutia, po víkende kým si človek utrasie robotu.. kým sa personalistka stretne/dohodne so šéfom, koho pozvú na druhé kolo, kedy na to majú spoločný čas ho zrealizovať, to proste trvá. Možno si ešte niekoho predsa len pozvú na pohovor a o niečo sa to predĺži..
byt tebou necakam ze sa ozvu a zijem si dalej ... mozes tam zavilat ale je leto a to ze ti povedali ze sa tento tyzden ozvu neznamena ze sa ozvu ... ja som mala riaditela ktory doslova nikdy za cely cas co som tam bola nestihol ziadny deadline a permanentnw meskal na schodze
Kľudne tie ďalšie pohovory môžu mať aj dnes, zajtra. Potom sa ešte nemusia rozhodnúť, koho príjmu. Do konca týždňa by to mohli zvládnuť.