Ako ďalej s prácou?

31. júl 2024

Baby, neviem ako dalej s pracou...konci mi zastup pani ktora bola dlhodobo PN, pracujem v statnej sprave, no a boli so mnou velmi spokojni a chceli by aby som ostala ale na tom odbore kde som bola nie je miesto...ponukli mi ine miesto v ramci institucie, ktoreho agenda mi nepride vobec zaujimava a navyse je na tom mieste stale fluktuacia lebo su tam hrozne zli ludia ktori maju zrejme az sikanozne spravanie k inym ludom a preto tam nikto neostane...neviem popravde co mam robit...uz som rozposlala zivotopisy ale som iba pozvana na pohovory, takze to potvrva a zrejme budem chvilu aj bez prace...doma do mna mm huci ze to mam zobrat ze peniaze treba ale ja nechcem ist do takeho kolektivu, uz som raz v takom bola a bol to des

deti95060810
31. júl 2024

ja by som skúsila aj ten zlý kolektív... však výpoveď dáš kedykoľvek

cukroska
31. júl 2024

Za skúšku tp stojí. Kto neskusi nevie..Možno si to len reči a možno práve Teba si obľúbia.Tak do štátnej správy sa veľmi ťažko dostane len tak bez známosti. Ale rozhodnúť sa musíš sama.

bu1bu
31. júl 2024

Teraz si v dočasnej štátnej službe ak si na zástup. Potom ti ponúkli stálu štátnu službu? Ak áno, chod do toho, skus aj ten blbý kolektív. Akonáhle budeš v stálej štátnej službe máš dvere otvorené do všetkých vnútorných výberových konaní. Podľa mna to za to stojí.

bublinka1426
31. júl 2024

vyskusaj, za to nic nedas. a pocuj, ved medzicasom si mozes hladat ine.

martinkatinka
31. júl 2024

Ja by som skusila a presvedcila sa sama.

autor
31. júl 2024

@bu1bu na vnutorne sa mozem prihlasovat aj v docaske

bu1bu
31. júl 2024

Áno, máš pravdu. Ja som to blbo napísala. Myslela som skôr na to ze máš proste šancu stálej ŠS, čo nieje dnes jednoduché. Každopádne máš lepší backround ako niekto kto prichádza "z vonku". Určite to aspoň skus.

barborachors
31. júl 2024

peniaze treba a to ze budes v strese nonstop a ohrozujes tym svoje zdravie to mm nevadi? tak vyskusaj a ked budu sikanovat, udaj ich na kompetentne organy a odid. Sikanterov treba udat. A doma sa uskromnit, prenajmite byvanie za drahsie a vy chodte do lacnejsieho najmu napriklad. Riesenie sa vzdy najde. Ale ohrozovat svoje vlastne zdravie, lebo mm povedal, srala by som jeho naroky. Je to tvoj zivot a mm ti nema do toho co kecat a ked je taky mudry nech ti po znamosti vybavi teply flek. Milujem taketo rady tipu ze treba vydrzat. Netreba. Lahko sa mu vravi ked on sikanu nezazil. Vsak urob ako myslis, ja by som tam nesla, medzi kretenov. Nervy a zdravie mame len jedno