Ako a kde si urobiť prax na pedikúru?

pindusko
12. nov 2016

Ako a kde si urobit prax na zacatie podnikania pedikura

pribinak
12. nov 2016

V domove dochodcov, tam sa na tych pazurikoch inak vyšantis

jeennyv
12. nov 2016

@pindusko musis byt pod niekym normalne zamestnana v nejakom salone a potom mozes ist na zivnostenske a skusky aspon tak to bolo a samozrejme musis mat k tomu vzdelanie v odbore

pindusko
autor
13. nov 2016

Ano rekvalifikacny kurz mam len nechcem ist na zivnostenske skusky lebo ze je to tam tvrde a tazke

pindusko
autor
13. nov 2016

A na tu prax musis byt zmestnana alebo staci ptvrdenie ze si tam chodila

1177
13. nov 2016

2 roky za teba musi zamestnavatel odvadzat odvody.. Ak mas kurz, chod na skusky, nic strasne to nie je

pindusko
autor
13. nov 2016

OK, ale potrebujem na živnostenskom dokladovať, že za mňa ten u koho som praxovala odvázal odvody...resp dokladovať že som praxovala popri zamestnaní na dohodu, alebo mi pre založenie živnosti stačí na živnostenskom len potvrdenie ,že
som praxovala v období dvoch rokov....a nič viac?

1177
13. nov 2016

Dohoda ti je na nic a to, ci su za teba platene odvody si urad zisti sam. Takze treba realne odrobit na tpp 2 roky u niekoho, kto ma opravnenie na prevadzku pedikury

pindusko
autor
14. nov 2016

A moze byt prax ked mi bola ponuknuta ze si ju mozem urobit v skoliacom stredisku

jeennyv
14. nov 2016

@pindusko musis byt regulerne zamestnana so vsetkym, zamestnavatel odvody tpp opravnenie, to nie je ako nejaka prax, to je realne zamestnanie...prax je v tomto príade to ze vies tu cinnost vykonavat a vykonavala si ju stanovenu lehotu...a zalezi ake zamestnanie ti ponukli...

pindusko
autor
14. nov 2016

Majitelka skoliaceho strediska mi ponukla prax ze si ju mozem urobit tam v skoliacom stredisku ko kretne pedikuru a na zivnostenskom urade mi povedali ze potrebujem potvrdit ze mam od do dvojrocmu prax

jeennyv
14. nov 2016

@pindusko no ved budes tam pracovat potvrdia ze tam pracujes a potom mozes riesit vlastnu pracu a biznis...

jeennyv
14. nov 2016

Myslim po tych dvoch rokoch aspon tak to chapem