dievčatá ak by ste si mohli vybrat podla seba aké zamestnanie by ste si vybrali? 😉
architekt 😉
Dizajner interierov, alebo hotelier 🙂
ucitelka v materskej skôlke
sestrička na novorodeneckom
Prekladatelka, tlmocnicka
Vyzivar zvierat ideál je psov alebo vet.sestra.cize to čo som študovala.ale inak by ma bavila aj genetika,slachtitelstvo,nejaký biologicky výskum.
Psychologicka...
učiteľka alebo tlmočníčka, prekladateľka
Chirurg
Vzdy som chcela byt ucitelkou.... A viete co som? Ucitelka 😉😉😉💖💖💖 ale keby bolo keby, tak ma vzdy tak nejak lakalo byt patologickou, hahhaa, sle to skor inspirovsna som bola oblubenymi postavami z filmov a knih... Ale som spokojna tam, kde som
milionár... neviem kde sa to študuje, ale napríklad borisovi kollárovi toto povolanie písali pred/za menom ešte predtým než sa stal poslanec
keby som muz, tak by som bola " darca spermii na volnej nohe "
a keby bolo keby , vzdy ma nadchynala armada ( mozno to bude spartanskou vychovou )
dlho som tuzila stat sa ucitelkou, pracovnickou v kniznici, archeologickou, zurnalistkou ,
pripadne nieco spojene so spoznavanim krajin a zaroven pisanim ...
mozno nieco ako mystery shoper v cestovnom ruchu .
a raz mozno napisem aj nejaky memoar . ale ked ho napisem , tak si to musim zariadit tak, aby vysiel az po mojej smrti 😀 😀 😀
Masérska 🙂
@zafir01 keby bolo keby boli by sme v nebi 🙂 Ja som chcela dlho byt pilotka, lenze nejako som z toho popustila :P
@penelope11 no ved pisem ... kocka sa pytala, ze ak by sme mohli vybrat podla seba . ale zial to nie je len tak, ze sa mavne carovnym prutikom, clvoek si pocas zivota, niekedy aj sam sebe kladie popod nohy rozne polena a raz sa neda, potom sa neche a pod... napr praca, ktora by bola pre mna zaujimava, a lakava, sa nie vzdy da robit , ked ma clovek rodinu, alebo potom su tam ine prekazky ako vzdelanie a skutocne predispozicie , nadanie, schopnosti.....
ale otazku som brala tak, ze som na nu odpovedala bez ohladu na vsetky tieto okolnosti 🙂
@vevapeto a kde robis
@kacickah ved každý si dnes môže vyberať, za to sa v 1989 štrngalo kľúčikmi ☺️
@katka253111 v PN
@vevapeto ja som.myslela,ze na akom oddeleni
keby sa to dalo len tak, lusknutim prstami, tak by som bola restauratorkou umeleckych diel.. to by ma bavilo..
ja som vždy chcela byť učiteľkou 😉
mooožno sa mi to ešte niekedy podarí 😀