Aké sú šance dostať sa do fabriky, keď nie je voľná pozícia?

27. dec 2021

Ahojte.Vedela by mi niektorá poradiť ako sa dostať do fabriky,keď momentálne nieje ponuka práce na tu pozíciu?Mám vyhliadnutú jednu v Humennom,len nemám tam nikoho známeho.Da sa to aj tým spôsobom,že tam zavolám resp.poslem nejaku žiadosť aj keď momentálne nemaju voľnú pozíciu?Viem asi blbá otázka,len či ma stym niektorá skúsenosti.Nieje to síce job snov,ale robotu treba

miriam11
27. dec 2021

Posli a uvidíš. Nestratis nič, môžeš len získať

autor
27. dec 2021

@miriam11 Ano tiež si vravím.. mňa by len zaujímalo či tak niektorú vzali

zmrzlinka2021
27. dec 2021

Je to nejaká lukratívna robota? Lebo ak nie, vezmú ťa bez problémov

marca12
27. dec 2021

Ano vzali,sice nie do fabriky,ale posielala som zivotopis do jednej firmy a nahoda bola blbec v tom case hladali niekoho,len nemali este inzerat. Nikdy nevahaj a posli,aj ked nie je vyvesena ponuka

miriam11
27. dec 2021

Ak to tak ma byt, tak sa to stane.

ariannazara
27. dec 2021

Aká fabrika? Žijem v he. Mozno tam niekoho poznám😁

minutka
27. dec 2021

Bud vezmi cv a chod osobne. Alebo si ho posli bez inzeratu. Moju sestru tak vzali

autor
27. dec 2021

@ariannazara rada by som šla do althanu do baliarne ,lebo počula som že robia sa tam dve smeny,keďže ja nočné nemozem zo zdr.dovodov..vedela by si mi otom povedať viac?

luccija
27. dec 2021

Pošli žiadosť a životopis na personálne.Ako vieš, že nemajú voľné?ku koncu roku veľa ľudí konci a možno budú potrebovať o mesiac, dva, tri nikdy nevieš....

autor
27. dec 2021

@minutka vzali ju tak do fabriky,kde šla so životopisom osobne keď nemali inzerát?

ariannazara
27. dec 2021

Fuha to o tom vôbec neviem ze niečo také tu je. Myslela som ze myslíš nejakú firmu ako oldraty, tytex a tak.

autor
27. dec 2021

@ariannazara no ani tie firmy by možno neboli zle kebyže sa tam dá robiť na dve smeny

minutka
27. dec 2021

Vzali ju do restiky tak. Nie do fabriky. Ale to je asi jedno

autor
27. dec 2021

A neviete náhodou či sa dajú robiť skrátené úväzky aj vo fabrike?

lopka1313
27. dec 2021

Moja mama je personalistka v inej firme a bezne ma kopku zivotopisov, ktorym sa ozve, ked sa u nich nieco vyskytne a vsetky boli poslane na blint... Sama sa tak dostala na svoje miesto. Takze kludne posli.
Ale pozor, ak je niekde 2 zmenna prevadzka a nejde o lukrativne miesto, naozaj necakaj, ze Ta zoberu len na dennu zmenu. Lebo tym padom by museli mat pre Teba opacneho cloveka, ktory bude robit len nocne. Aby vedeli robit smenovky. A to nie je take jednoduche. Nehovoriac o tom, ako budes vnimana kolektivom. Oco ma kolegu, ktory kvoli viere odmieta robit 1 den v tyzdni. Na ten den mu nedava smeny, a uz kvoli tomu boli rozbroje v praci, ze preco on v ten den nemusi a ostatni ano. A pritom robi smenovky tak, aby vsetci mali dostatocny pocet hodin, aj nočných aj dennych a vsetkeho, len ten jeden kolega odmieta robit v 1 den za svetla (takze v zime mu kludne v ten den nocnu da, lebo uz nie je svetlo, ale dennu vobec). Je to jeho dobra vola a vyhovenie jednej poziadavke 1 cloveka. Ak by sa tak rozhodli vsetci, nerobi to a kasle na neho.

martinkatinka
27. dec 2021

Na miesta robotnikov za pasom ani nevypisuju volne pozicie. Mozu si vyberat zo zivotopisov, co tam maju.

romea
28. dec 2021

Ahojky kľudne posli CV na personálne oddelenie, kopec firiem nemá ponuky na internete, niekedy hľadajú aj v rámci firmy, alebo dajú na odporúčania zamestnancov