Ahojte, končím 2 stupen VS odbor sociálna práca, no chcela by som učiť na ZŠ I. alebo II. stupeň,(prípadne na strednej) poradte čo k tomu treba, nejaké pedagogické minimum alebo DPŠ..maturitu mám z pedagogiky(pomaturitné padagogické štúdium) , 1. stupen VŠ mám štátnicu pedagogika, ekonomika, psychologia...odbor učitelstvo profesných predmetov..žial tento odbor nemal aj 2 stupen a z finančných dôvodov som si vybrala Mgr. sociálnu prácu kt. mám najbližšiie a aj to musím dochádzať a pri dvoch deťoch je to niekedy náročné...
Aké predmety by som mohla učiť, poradte či by sa to dalo a ako?
Ďakujem.
Ahoj, tak podľa toho čo tu píšeš, by si mohla učiť len na strednej škole.... lebo na 1.stupeň potrebuješ mať ukončené komplet vzdelávanie na pg. VŠ a pre 2.st. potrebuješ nejakú kombináciu predmetov, ktoré sa tam učia, čo Ty nemáš.... takže to vidím na strednú školu, kde sa vyučujú predmety z ktorých si štátnicovala.... no a to pedagogické minimum určite 😉
@barbora2412 dakujem a ak by som si spravila 2st. na pedagogickej učitelstvo pre primárne vzdelávanie? s tým by som mohla isť rovno učiť na základku? a čo by som mohla učiť, alebo tiež k tomu ešte niečo treba?
prípadne ak by sa nedalo akú VS 2 st. by som si mala dorobiť
1)učitelstvo pre primárne vzdelávanie? UMB
2)učitelstvo pedagogiky, učitelstvo psychologie? UMB
3) alebo,..dakujem 🙂