Ake povolanie by ste nechceli vykonavat a preco?
Nezmyselne temy zadavas, moja 🙉
@oli18 prečo? My sme sa dnes presne na túto tému doma bavili 😀
Ja by som nikdy nechcela robit kuchárku/cukrarku
Neznášam varenie, pečenie a ten neporiadok, ktory potom treba upratať. Nebaví ma stat pri hrncoch, miešať, krájať, čistiť.... toto je pre mňa najotravnejsia časť môjho života. Urobím to, aj napecieme...ale aby som niekde 8hod 5 dni v týždni robila toto nejakých 50rokov.... pomoc!
A ešte čašníčku. Nemala by som nervy na hladných a smadnych nervoznych zákazníkov 😆. Stačila brigáda. Ja som podľa mňa ten najslusnejsi a najmilší zákazník v restauracii, pretože si vážim, že je niekto, kto to chce robiť.
Asi tak 90% povolaní - manuálne, lebo je za to dosť malo zaplatené, potom sú také práce, ktorými by som podporovala to, že bohatí budú ešte bohatšími alebo súvisia s produkciou niečoho, čo zasvini planétu a celkovo na väčšine povolaní sa dá nájsť nejaký ten faktor, že to radšej nie 😀
Ziadne ma nenapada. Mam 2 deti, o ktore sa musim postarat, takze by som robila cokolvek. Mne skor ide o podmienky v danej praci. Rozhodne sa nenecham vykoristovat, podhodnocovat svoju pracu, byt v nej za nic zo strany zamestnavatela, nedodrziavanie podmienol, zmluvy.
predavacka vo velkych potravinach ako Lidl, Kufland, uplne ma z toho mrazi, neonove svetlo, hluk
Ako pise @tenerifka - opatrovatelka v domove dochodcov, to je neskutocne tazke povolanie. Nielen manualne, ale aj na psychiku, vidiet starsich ludi chradnut, psychicky a fyzicky odchadzat. Lebo to puto a vztah si samozrejme s ludmi, ktorych opatrujes dlho, automaticky vytvoris. Dalej by som bola hrozna ucitelka, nemam na to trpezlivost 🙄 Svagrina uci postihnute deti a aj ta po 20 rokoch dochadza energie a ide menit :( Proste je uplne vycucana a to tu robotu robi velmi rada, ale uz to nedava...
Učiteľku, nechcela by som skákať na zvonenie, celý deň v hluku a zažívať mnohokrát nezmyselný nátlak rodičov a ešte k tomu slabé platové ohodnotenie
@athom keby iba na koniku, ale byt adminom FB Igora Velkeho, to by bola vyzva... 😀
Chcela by som pracovat v kniznici alebo v knihkupectve.
Pedikerka, ... Brrr, cudzie nohy 🤢
Patologiu asi jedine co by som fakt nezvladla...
Nechcela by som robiť robotu, pri ktorej by som bola zatvorená v kancelárii,bez kontaktu s ľuďmi ...
opatrovatelku starych ludi, zdravotnu sestru na geriatrii ci v domove dochodcov.
Nemam na to zaludok bohuzial, som velmi citliva na pachy a celkovo som fajnova.
Obdivujem ludi, ktori to robia a myslim si, ze celkovo je tato praca velmi slabo ohodnotena