Aké máte vzťahy s kolegyňami?

lu_si_lusi
30. jún 2022

Ahojte žienky, zaujímalo by ma aké máte vzťahy s kolegyňami ? Keď sa jedná čisto o babsky kolektív ?
Máte za potrebu sa stretávať s kolegyňami aj po práci ?
U nás aj keď sa stretneme väčšinou je téma práca,ohováranie,...
Ja sa v takej spoločnosti necítim moc dobre ..preto na stretnutia ani nechodím ,... Ako to máte vy ?

mamamasama
30. jún 2022

U mňa to bolo rovnako...

junova
30. jún 2022

@lu_si_lusi ja mám skvelú kolegyňu a stretávame sa aj po práci. Témou dňa nebýva ohováranie a jasné, že sa bavíme aj o práci. Máme však aj podobne záujmy, humor.

loyda
30. jún 2022

@lu_si_lusi rovnako. Ja som mala snahu zapadnúť do kolektívu, mala som aj trošku horšie obdobie, kedy som uvažovala nad zmenou práce. Ale nakoniec som to ustála (zatiaľ). Robím si svoju robotu, nič v práci neriešim, dokonca už aj na obedy chodievam sama alebo s partiou z druhej firmy...po práci s nimi nechodím nikam. Áno, sú dni, kedy šéf nie je v robote a baby si sadnú s kavickou, koláčikom a na mňa sa "zabudne"...ale.. je to "len" práca..kamarátky mám inde 🙂

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kormino
30. jún 2022

Ja po 30 rokoch v ženskom kolektíve pracujem v čisto mužskom.To sa nedá porovnať.Tu nie sú intrigy, ohováranie,zato je súdržnosť a sranda.Neviem si to vynachváliť.Nemusim ráno s malou dušičkou čakať,že niektorá sa zle vyspí,alebo sa poháda s mužom a prinesie do práce zlú náladu .Napriek tomu sme chodili vždy pred vianocami na večeru,ale vtedy už mal každý sviatočnú náladu

podmostom
30. jún 2022

@lu_si_lusi ja mám dobrý babinec. Je nás okolo 20,tak jasne ze sú aj skupinky, s niektorými sa stretneme sem tam aj mimo práce. Ale v práci kecame, kavickujeme, chodíme spolu na obedy, postazujeme sa aj zasmejeme. Niektoré sú vlastne už moje kamošky

sandyan
30. jún 2022

Ja mam super kolegyne, nemozem nic zle povedat❤️ az na jednu, tej by som vlasy vytrhala..a ano stretavame sa aj mimo prace, chodime na vinko alebo kavicky...

benit
1. júl 2022

My sme mali vcera na konci roka posedenie , bolo dobrovolne. Mavame to viackrat rocne. Pokecali sme, zabavili sme sa. Pracu sme ako temu hned na zaciatku zavrhli.
Kolegyne mam take aj onake. Snazim sa s nimi vychadzat a s kym sa o com bavim si vyberam.

nina19833
1. júl 2022

Teraz mam vybornu pracu, sme maly kolektiv, sedime v kancelarii 3 4 ako ktora pride. A rady sa stretame aj mimo prace. Hovorim, ze to mam teraz za odmenu za to, co som si predtym vytrpela v starej robote, tam to bola katastrofa, tam ludia nevedeli spolu vychadzat.

kris_tin257
1. júl 2022

Ja vynechávam všetky teambuildingy a podobne capiny, robím v ženskom kolektíve a stačí mi to iba v rámci práce, mám s nimi veľmi dobré vzťahy ale to skrz toho že som nadriadená, držím si taký profesionálny odstup no stretávať sa s nimi aj mimo práce .. nie ďakujem 😊

ninkainka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz