🙂 mate take?Cim ste chceli byt v detstve a pri com ste zakotvili teraz?Existuje povolanie,ktore Vas/by Vas naplnalo? 😉 Tesim sa na prispevky.
yasminelle-to druhe aj ja 😉
Hej a o com chces pisat?
tak o tie knihy som sa chcela zaujímať aj ja. ale nikde nie je napísané čo s napísanou témou, komu ju dať, koho osloviť a tak. takže pokiaľ nie som mediálne známa, tak si ani knižkou neškrtnem 😀
v detstve som chcela byť učiteľkou, alebo veterinárkou. a skončila som v administratíve
ja som od 4 rokov chcela byt stale len a len veterinarkou...a na koniec...som veterinarkou 😉
No ja si to s tymi knihami predstavujem tak, ze ked napisem nieco dobre, oslovim par vydavatelstiev a dozviem sa, ci to za nieco stoji. A ked hej, tak mi to vydaju.
To si predstavujem moc jednoducho????? 😨 Vie niekto ako to funguje?
Yasminelle-o com?-hmm,mam rozpisaných par veci,no nemááám na to cas.Uz padam pracovat ,zajtra sem mrknem co nove ste napisali 😉
Ja som chcela byt veterinarkou, cele moje detstvo, isla som aj na strednu veterinu, ale dalej som to nedotiahla, teraz pracujem uplne inde 😔
ja som chcela robiť vždy robiť to, čo robí moja mama.... aj robím.... som účtovníčka
Ja som chcela robit vzdy v zdravotnictve. Mam ukoncene 2 zdravotne skoly,ale zial uz 4 roky sa v tom nepohybujem a bojim sa toho,ze by som to uz nevedela robit. Jednoducho som z toho vysla.Teraz som s tym tak,ze ked sa vratime zo zahranicia domov,tak budem mat sakra velmy problem sa niekde zamestnat,lebo nic neviem.... ☹
a cim ste chceli byt v detstve?
Ja striedavo:letuska,veterinarka,ucitelka,zahradnicka,maliarka a spisovatelka 😀 -jedno z toho mi vyslo 😀 😀 😀
ja som chcela byt kkrasna, mne bolo jedno cim budem, len som chcela byt ako dospela pekna a cista, lebo ako decko som bola vzdy spinava a dodriapana a mala som modriny lebo som bola take chlapcisko. Takze som chcela byt pekna - ale mi to nevyslo, tak som sa radsej vydala 😀
A inac som chcela byt vzdy mamou(to sa mi podario) a mala som sen mat 15 deti, to mi uz asi tiez nevyjde, ale asi by sa mi pacilo byt profesionalnym rodicom i ked je to asi citovo velmi narocne
nevesta aj ja som chodila na strednu veterinu 😉
ja som chcela byt strasne kozmeticka, nakonec som sla ale na strednu zdravotnu, potom na farmaciu.sice som predavala lieceb. kozmetiku, ale nejak blizsie -do vyskumu v lieceb. kozmetike som sa nevedela dostat ☹
Chcela by som byt but lekarka alebo tiez pisat knihy. 😅 To druhe este moze byt, len si najst cas...
ja som vždy chcela robiť s papiermi v kancelárii - a splnilo sa mi to... myslím, že by som nemenila. chcela som byť aj aj botaničkou, zoologičkou, písať knihy, dobrou mamou.... 🙂 to posledné sa snažím si plniť práve teraz... 🙂
Ako dieta som chcela byt maliarka.Od 5 rokov som chodila na vytvarnu do ZUS. Od nejakych 11 rokov som chcela byt politicka, vystudovala som europske studia a chcela by som robit v oblasti medzinarodnej politiky, ale davam tomu sancu tak 20%. 😒 Je dost tazke sa niekam dostat bez znamosti. A robim zatial ucitelku na SŠ.
ja som chcela robiť v zdravotníctve, od malička...Som rak...dosť citliví ľudia sme my raci, ale aspoň to zúročím kde sa dá...som lekárnička a svoju prácu by som nemenila za žiadnu inú...milujem ju 😵 😵 😵
A tiež sa už dlho pohrávam s myšlienkou napísať niečo...aj by som vedela presne o čom, ale ešte sa necítim na to dosť zrela... 🤐
ja som chcela vzdy vediet pisat na stroji.....a potom som aj isla na OA.....a nakoniec som zistiala, ze to nie je to prave orechove.....a zrazu ma osvietilo ze chcem byt ucitelkou v MS....a naposledy som aj bola...no a teraz som maminou... :O)
...ja som xcela byt "Matkou Terezou" 😀 😀 😀
ja som presla takymi extremami, ze az ako prvacka na zakladke som chcela byt fararka, potom astronomka, potom kozmonaou, potom vojensky pilot, potom astrofyzik, potom meteorolog- to uz som bola osmacka, na a na gymp. som sa vratila k tomu prvemu, co som nakoniec aj vystudovala 😀
Ja om chcela byt najprv ucitelkou,potom veterinarkou,a potom dost dlho lekarkou.A na tom poslednom pracujem-studujem na medicine 🙂 A uz o dva roky zo mna bude,dufam,pani doktorka 🙂
chcela som byt velmi spevacka, moj otec je hudobnik a povedal, ze spievam, ako ked macke zavru chvost do dveri. dalej som chcela byt herecka...no na konzervatorium som nemala znamky. a posledne som chcela a chcem byt fotografka...to snad vyjde...no nie?
ja som vzdy chcela pracovat s detmi a to sa mi splnilo 🙂
milujem deti a anglictinu - spojila som to a ucim malicke deticky v skolkach 🙂
ale inac som este chcela byt oceanologickou no to mi akosi nevyslo 😀
ja som chcela byt baletka ale dako to nevyslo masi ma dali na klavir lebo s tanca ze sa nevyzije 😀 😀
A ja ked budem velka, budem chytat v zite. 😉
Vysnenych povolani bolo vela - ucitelka, smetiarka, kozmonautka, herecka, spevacka, tanecnica, archeologicka, kadernicka, kozmeticka, fotografka, tlmocnicka, psychologicka... 🙂 Podarilo sa posledne. 😉 Dufam, ze v tom budem moct zotrvat, hoci som stale na zaciatku a ten je moooc tazky... 😔
A tiez by som raz chcela pisat knihy. Jednoznacne. Velka spisovatelka. A dobra. 🙂
ja podobne 😀
speváčka(spievať neviem),herečka(ani klamať),modelka(krpatá),sestrička v pôrodnici(mizerný plat),potom som chodila na chemickú.....potom so bola posadnutá kozmetikou,tak som chodila na sukr. kozmet. školu,chcela som mať lexus salon.potom som otehotnela,vydala sa 😀 (plány koza zožrala) a teraz pracujem v kancelárii,robím faktúry(no od veci)
ale sa chystám do školy,hotelový manažment.riadiť hotel niekde pri mori alebo nejaký špičkový... 🙂 alebo vlastný,aspoň penzionik 😉
a tiež mi išlo písanie,kreslenie,klavír.ale nič poriadne. 😀
ja so chcela učiť detičky v materskej škole,mám rada deti,ale som vyštudovaná administratívna pracovn 😉 ,no stále sa pohrávam s myšlienkou ísť ešte externe na VŠ a študovať to...myslíte,že ešte môžem a neviete koľko rokov štúdium trvá a z čoho všetkého sú skúšky? 😒
čo by si nemohla?mám kolegynu,pomaly 40 r. 3 deti a chodí na Vš....
no len som od SŠ už pomaly 9rokov preč a neviem,neviem,či by som sa donútila učiť... 😒 ale by som potrebovala pozisťovať,čo sa mi treba naučiť na skúšky a tak pod...
Ja som o tom zacala snivat pomerne nedavno.
Ale chcela by som byt svadobna agentka. Organizovat svadby. V tom by som sa vyzivala.
A este snivam, ze raz budem pisat knihy.