Ahojte, prosím, vie niekto, aká je práca v Planeu elektro ? Ďakujem pekne vopred
Ja som tam bol na pohovore. Fix 300€ a zbytok podľa toho, čo predáš. Roboši tam boli vyškerení, takže až také zlé to asi nebude. Každopádne mi to týpek vysvetloval tak, že tých 300€ fix to je za večernú udržbu predajne, že máš pridelený svoj úsek a dokladáš tam tovar, povysávaš pokrovec a podobne. No a zbytok podľa toho, čo predáš. Osobne si tiež myslím, že bude kapičku rozdiel v tom, či ťa šupnú na oddelenie s baterkami a USB kľučmi, alebo na oddelenie s chladničkami a pecami.
Ja som tam spokojná veru nebola, ale to už bolo tak 6 rokov dozadu. Plat podľa toho ako predáš, strašne tlačia na predaj predĺženej záruky a keď to nepredavas toľko čo žiadajú len sa vyhrážajú. A dosť sa narobíš aj fyzicky. Tiež musíš len stat celý deň, my sme mali zakázané si sadnúť
Ahoj.Mate este niekto skusenost s pracou v planeu? Moja znama tam robi niekolko rokov tak snad to nie je az tak zle.Ona si pochvaluje ale tak mozno len keca.Preto sa pytam na nazor niekoho ineho.
@grizzly7 vidím, že staršia diskusia ale pridám sa, snáď sa niekto ozve... chcem sa opýtať neviete kolko % tam potom dostane predajca z predaja ?
@lenuska9999 ahoj. Takže z predaja máš 1%, nejaké vybrané produkty - označenie "top produkt" 1,5 %.. A možno na predajni 5 veci co majú 5% ale to sú drahé nepredajne veci.. Takže nič moc.. Je to tu bieda.. Výplatu nám robia víkendy.. Proste 2 víkendy a ne splnený plán máš 650 v čistom.. Dovi dopo..
@grizzly7 ja som pracoval v okay, Nay, aj Planeo elektro ( dokonca keď niekto davno poznal sieť Technomarket)
Takto vám to napíšem. V planeu ste predavač, upratovačka, skladník, pokladník a to za jeden plat.
Vedenie si ide svoje a je úplne mimo.
Každý kto vie počítať a má kus v hlave tu nemôže robit.
V napr Nayke budete len predavač ale i to budú na vás také tlaky že za 700 v čistom cca plus ale skôr minus sa na to vy...
Niekedy to bola práca snov kde sa pohyboval plat 1000 eur také 20 rokov dozadu.. Teraz zoberú každého.. 😐
@grizzly7 osobne s tým skúsenosti nemám ale asi to záleží aj od kolegov ktorých budeš mať a akú prácu budeš vykonávať - lebo poznám príklad kde kolega odišiel z našej práce a začal v Planeu a je nadšený a naopak máme nového kolegu ktorý z planea odišiel a je spokojný u nás vo firme.. takže ťažko teda povedať aká to bude práca pre teba