Čo by ste povedali zo svojich skúseností?
A druhá vec, ako človek na sebe môže pracovať, aby ich získal? Chápem, že človek si môže pozerať videá ako pracovať s excelom alebo ísť na kurz, ale ako sa naučiť samostatnosti, zodpovednosti a ďalšie soft skills? A ako vlastne úprimne zistiť, na čom pracovať?
Spolahlivy, skuseny a pracovity.
Najprv si musíš nájsť robotu a potom sa zlepšovať v tom co ti treba... Nám momentalne treba ľudí ktorí chodia načas, chodia do práce pravidelne nie ako väčšina kedy sa im chce a vedia aspoň slovko po Anglicky 🤷🤦
Pripadne Excel ti nie je nejako potrebný ak pôjdeš robiť do fabriky na linku alebo zdravotnú sestru,🤷 najprv si rozmysli co vlastne chceš robiť
Za mna zodpovedny, lojalny voci zamestnavatelovi, spolahlivy, dosledny. Ak niecomu nerozumie, kludne sa na rovinu spytat. Ja mam rada cestnost a otvorenost a nemam rada konflikty (take tie zakulisne intrigy), takze aj z pohladu kolegyne aj z pohladu potencialneho zamestnavatela je pre mna vitany nekonfliktny, ale priamy clovek.
pracovity, lojálny, vedieť pracovať v tíme , otvorený novým možnostiam , cestný, skúsený - no nie vo všetko môže prísť úplne skúsený, dať šancu sa zapracovať, samostatnosť nadobudne až skúsenosťami
Dochvíľnosť - ak mám byť v práci 7:00, tak to znamená 7:00 a nie 7:05.
Dôslednosť - ak čokoľvek robím, robím to na 100%, všetko, čo nie je urobené na 100% nie je urobené. Neexistuje, že niečo urobím na 80%. Ak je to na 80%, tak to urobené nie je.
Spoľahlivosť - čo poviem, to platí, na čom sa dohodnem, to platí.
Priamosť - ak niečo neviem, opýtam sa, nečakám kým to urobím zle. Ak niečo nestíham, poprosím o pomoc, nečakám kým príde termín a nebude to hotové.
Ochota učiť sa - myslieť si, že budú so mnou spokojný aj keď budem stagnovať, je veľký omyl. Kariérne aj platovo sa posúvajú ľudia, ktorí vedia viac ako ostatní a ktorí sú vo väčšine podstatných oblastiach pred ostatnými.
Lojálny voči zamestnávateľovi ale aj kolegom. Žiadne ohováračky, intrigy. A žiadne klamstvo - tam mám nulovú toleranciu. Ak komunikujem s klientom či zákazníkom, tak som vždy milá a príjemná, aj keď nemám svoj deň, oni za to nemôžu a nie je to ich problém. Ostatné záleží dosť na tom, o akej práci a pozícii sa bavíme.
povedzme si úprimne, pre zamestnávateľa je je najlepší ten, ktorý pracuje veľa a za málo 🙂 čo sklonia hlavu pred každým nezmyselným príkazom, zdvihnú telefón šéfovi aj počas dovolenky alebo víkendu a vo voľnom čase dorobia čo treba na úkor svojho súkromného života :D teraz nepíšem o sebe, aby bolo jasné 🙂
spoľahlivý a nekonflikný. Ostatné závisí od toho, v akej oblasti si hľadáš prácu.
@salamistka povedzme si úprimne, ak niekto má takéhoto zamestnávateľa, tak preto, že sa tak rozhodol a toleruje to. Ja som nikdy nezažila to, o čom píšeš.
@melanta ani ja, ale počúvam klientov, ktorí k nám chodia, na dosť miestach to nie je ružové...
@buberova
super! drzim ti palce! malokto tak uvazuje!
velmi si vazime takych ludi
@zmrzlinka2021 ďakujem pekne za milé slová 😊
@buberova ja som na RD, svoju pracu milujem, strasne ma stve, ked mi kolegyne hovoria ako sa to tam velmi pokazilo, hned by som sa vratila a snazila sa to zachranit… svoje dieta ale milujem a nechystam sa vratit skor ako “budem musiet” 🥲 takze uplne ta chapem, niet nad to robit svoju pracu s laskou a snahou, je to vidiet, kto sa snazi a kto tam chodi len odrobit hodiny. No zaroven pre toho snaziveho je to tazke, ked nema podporu…
Niekedy vsak zabudnem, ze som len na RD a stale som zamestnanec 🙊 ako dnes ked som negativne komentovala nezmyselny prispevok na facebookovej stranke mojho zamestnavatela (medzinarodna spolocnost) a o par hodin mi volala nadriadena, ze mam pravdu, ale mam komentar zmazat, lebo vedenie robi cirkus 🙃 tak takych asi radi nemaju 😄
@buberova vedieť klamať
hlavne nebyt konfliktny a nevyvolavat spory na pracovisku