Aké boli vaše pocity v novej práci?

leskovael
30. aug 2021

Ahojte nadpis hovorí za všetko 😁 zaujíma ma to, nakoľko to aktuálne prežívam a teda pocity mám všelijaké... Ako ste vnímali, keď ste nastúpili do novej prace? (úplne mimo vás a mali ste robiť niečo, čo ste nikdy predtým nerobili) Ta situácia kedy je zrazu milión nových informácií, veľa veci ktoré na začiatku vlastne asi ani nechápete ale časom sa hádam naučíte.. 😅

buberova
30. aug 2021

No klasika... Mala som pocit že nikdy v živote to nebudem vedieť tak šikovne ako tá čo ma zaúčala, že ten program v ktorom mám robiť je hrozné komplikovaný, mala som zošit kde som si písala všetky postupy a pozerala do neho 4710x denne. A diala sa mi taká vtipná vec že som niekedy nevedela či som niečo spravila alebo nie. Proste tak som sa sústredila na každý krok že môj mozog si nedokázal pamätať či som spravila takú a takú faktúru alebo či som vypísala taký a taký údaj..samozrejme že mi pomáhali kolegovia, musela som sa veľa pýtať, snažiť sa pochopiť súvislosti, niektorých to hnevalo... V novembri to budú 4 roky čo tam pracujem 🙂

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julie19
30. aug 2021

no hrozne..:D prvý mesiac som preplakala že načo som do toho išla :D ... ale dobehla som to a za chvíľku už to bola parádička, potom som ja dávala "rozumy" novým kolegyniam :D