Aká práca vás baví a prečo?

7. apr 2024

Aká práca vás baví a preco,myslím konkrétne pozície napr. učiteľ, práca v IT,zdrav.sestra...baví ma preto lebo, a vadí mi xy. A naopak, ktorá práca vás nebavila a nenapĺňala, vycerpavala a preco.

btus
7. apr 2024

ja som profi tancovala 12 rokov. Bola to moja práca snov. Žiaľ, kvôli veku a tomu, že nás ako súbor zrušili som musela skončiť. Mám vyštudovanú strojarinu, momentálne robím v odbore a celkom sa dá.( sedím za počítačom a robím v programe Catia). Mala som šťastie na dobrého šéfa a kolektív. Ale napr brala by som prácu ako tá redaktorka z televíkendu. Nebavilo by ma robiť pri stroji ( frézka, sústruh, CNC). Nikdy som ku strojarine ako takej nemala vzťah. Neznášala som ten "smrad" z emulzie a "vôňu" kovu.

petronelag
7. apr 2024

Aká práca je vhodná pre niekoho a bude ho baviť záleží v prvom rade od typu jeho osobnosti, nadania, nemôže niekoho baviť práca, na ktorú nemá predpoklady.

autor
7. apr 2024

@petronelag preto som písala konkrerna práca a skúsenosti, a nie všeobecne.

martinkatinka
7. apr 2024

Ja som robila uz vselico. Ale najviac ma bavila praca knihovnicky a potom dokumentaristky.

vilma7
7. apr 2024

Ja pracujem celý život ako sestrička a práca ma baví preto, lebo nie je nudná, jednostranná, mam rada ľudí a moja práca mi to umožňuje počas celej pracovnej kariéry.
Stačí, alebo ešte nejaké otázky? A mám za sebou pomaly 30 rokov praxe. A stále.chodim rada do práce., stále ma baví.

sinusoida
8. apr 2024

V podstate nerobím tú prácu....ale baví ma pomáhať ľuďom, zvieratám...

natiblaskova
8. apr 2024

Baví ma poisťovníctvo. dozvedám sa nové informácie, ja sa rozhodujem ako budem robiť mám 3 malé deti takže super, peniaze tiež super a hlavne s poznávam veľa zaujímavých ľudí a mám nové zážitky. Mínusy sú že príjem nie je istý a tak isto niektorí poisťovaci sú na hanbu a irituju ma