Zaujimalo by ma akej práci sa v dnesnej dobe venujete?
@manqua A to vám nenapadlo žiadnej nikdy, že tu ľudia môžu mať známych a hocijaká otázka by im mohla takto ovplyvniť život?Čo ak chce zmeniť prácu, ale nechce dostať z fleku výpoveď.
@medda_beda a z akého dôvodu by dostávala autorka výpoveď - keď sa pýta, čo robia druhí?
ja som v zdravotníctve, baví ma to
@medda_beda načo každému vešia na nos aký ma nick... 🙄
ak napíšem že som predavačka, učieteľka, ... myslíš že to pôjde robiť?
zdravotnictvo, ale len tak okrajovo a ano, bavi ma to, naplna ma to 🙂 nemenila by som. kazdeho vsak bavi nieco ine, teba zase moze naplnat nieco celkom ine.
ja pracujem vyhradne z domu, pisem. bavi ma to, len keby bolo tej prace viac 🙂
Pracujem v oblasti kontroly kvality
Pracujem ako rádiologický technik, momentálne na RTG a CT. Práca ma baví 😆
Ďakujem Vám za odpovede
Ja som pracovala v knižnici a bola to moja práca snov. Milovala som to. Len škoda že to skončilo.
Ja robím v logistike s tovarom, robím fyzicky a musím priznať že ma to prekvapivo baví.. totiž prácu som zobrala skôr len z toho dôvodu, že mi vyhovoval pracovný čas, ale zistila som že fyzicky sa hýbať, často až do umoru ma baví, lebo mám stále pocit že niečo naozaj robím a hýbem sa.. prvý krát mi na rukách vidno svaly, krokov mám cez deň dosť a cítim to aj v nohach 😄 takže síce mi pár veci prekáža, gro mojej práce ma úprimne baví.. lebo keď som sedela za počítačom mala som často krát pocit že kysnem 🤣 (neberte to vztahovacne tie, čo za Pc sedíte, píšem o sebe)
Ale čo má naozaj baví, len mi na to ostáva málo energie je maľovanie.. za to mi však nikto neplatí, to je len moje vypnutie..
Ja robím aj vo nutri kancelársku prácu a s ludmi aj vonku. Pri tejto práci som zistila,že potrebujem určitý čas stráviť vonku. Veľmi sa pri Tom odreagujem. Veľmi by ma bavila práca v zahradnictve,či niečo podobné. Práca iba vnútri za Pc by ma asi zabila.
To co robim ma moc nebavi 🤣 ale popri tom robim este canisterapiu a to je super ❤
Práca s deťmi so švvp 🙂
Si robis prieskum, ze do akej prace ist? 😇 Ja sa stale este akoby hladam, momentalne som v kancelarii, ale uplne ma to nenaplna. A to som si myslela, ze nie je nad takuto pracu, ale tak zrejme to tiez nie je pre kazdeho. Ty by si co chcela robit? A preco vlastne pises anonymne? 😀 Ja toto nedokazem pochopit.