Aká práca je vhodná pre človeka s depresiou?

25. júl 2024

Akú prácu by ste poradili niekomu kto má stredne ťažkú depresiu? Má síce VŠ ale nedokáže v týchto stavoch v tom odbore pracovať.

deti95060810
25. júl 2024

lieky neberieš?

basulaak
25. júl 2024

Niekde pri konoch, zahradnictvo mozno? Ak si pracovita mozno by prizmurili oko ze nemas skusenost.

kacena4
25. júl 2024

niekde kde nemas terminovanu pracu a nie si pod tlakom a ak bypadnes na PN budes postradatelna drzim palceky

veklipo
25. júl 2024

My sme mali v bývalej firme kolegu s touto diagnózou na celkom vysokej pozícii. (IT). Aj to je inklúzia, nielen ako to vidí naša ministerka kultúry pretláčanie LGBTI.
Vedeli sme o jeho ťažkostiach, robil vysoko kvalifikovanú prácu, len sme vždy zabezpečili, aby bolo všetko zdokumentované, tak aby v prípade PN neohrozil fungovanie firmy.
Pracuje tam dodnes.

tamara_234
25. júl 2024

Aku pracu , to si netrufam povedat, najdolezitejsie je tu asi to pracovne prostredie. Nebyt prilis pod tlakom alebo stresom, mat chapavych a priatelskych kolegov alebo nadradenych. A taktiez mozno nepracovat hned na plny uvazok, ale iba na polovicny , 3/4 a podobne, a popri tom sa venovat zalube alebo relaxovat.

simona92101
25. júl 2024

Pracovanie v zahrade,pri zvieratach.urcite nie ziadne plnenie noriem,ci deadlinov

bublinka1426
25. júl 2024

@tamara_234 chapavych kolegov dobry kolektiv to je zaklad a ano, ziadna praca s DDL

simona92101
25. júl 2024

Mali sme kolegu,ktory napriek Crohnowej chorobe robil dispecera..gro dna presedel na wc,este len mu zazvonil mobil a uz zacal hapkat a utekal na toaletu...absolutne podcenil svoju diagnozu,vsetko mu sposobovalo stres..bohuzial po mesiaci musel odist,aj ked mu kolegovia vychadzali v ustrety,pracovat zanho nemohli🤷‍♀️

ivangeline
25. júl 2024

Fyzickú.

dancingqueen321
27. júl 2024

Kazdy ma vztah k niecomu inemu, ja by som chcela ist do kvetinarstva :D bezstresova robota… ale viem, ze by nevzali, nerobila som v inom kvetinarstve min 20rokov to iste, preto nemam sancu :D

zajinkakoni
27. júl 2024

S poruchami psychického spektra sa ťažko niečo robí. Určite sa treba odraziť od hobby, príp.arteterapia je najlepšia voľba. (Napr. vychovávateľ v chránenej dieľni, niečo v záhrade, okolo zvierat)