Od kedy do kedy robíte? Ako to stíhate zladit s vasimi detickami, ktoré chodia do škôlky? teraz som dala výpoveď v jednej robote kde bola pracovná doba síce skvela a stihala som rano aj dat babulku do skolky dokonca až na 8:30, mne robota začínala o 10.:00 aj ju na 16:00 z nej vybrat, ale náplň a prostredie prace, sefka, veľmi zle..mám pohovor do inej mne veľmi blízkej pracovnej oblasti, no neviem ako to časovo budem zvládat. Uz teraz nad tym premyslam, ze ak sa mi podari toto miesto ziskat ako to cele zladim. Pracovná doba je tam od 7:30 do 16:30...Ďakujem
Hlavne sa nad tym netrap este teraz ked nemas nic iste .. ked dostanes prac. ponuku, tak budes mat dost casu na premyslenie detailov. Ja som toho nazoru, ze ked sa chce, tak sa da vsetko..
No ja mam od 7hod. do 15hod.
8-16.30 skolky su od 6-17.00
ja robim od 7.00 do 15.30. Kym boli vsetky deti na jednom mieste, tak to bolo fajn. Teraz je kazdy na druhom konci, ja na tretom a ked ich musim stihat vsetkych naraz, tak je to obcas o hubu, ale este sa nestalo, ze by som nestihla. Raz mi ostalo viset auto a musela som cakat na odtah, tak mi pomohla kamoska.
no moj pracovny cas co smena iny tak sa striedaju 7-18.30,alebo 7.30-13 a pokracujem od 17-20, dalsi den 7-12.30 pokracujem 16.30-19.30,dalsi den 7-12 a znova 15-19,a este nocna 19.45-7 h,a to dochadzam 25 km tam a spät, a este jasle su od 7-13 h, a na maleho sme iba ja a mm ziadna ina pomoc,preto robim iba na polüvazok cize 10 dni do mesiaca inak by sme to nezvladli
ja mám pracovnú dobu od 7hod do 15hod - pondelok, utorok, od 7hod do 17hod v stredu, od 7hod do 14hod vo štvrtok a piatok. Ale jasné že nestíham prísť do 7hod, tak musím odrábať. a strdu riešim tak že mama mi nosí drobca do roboty a je tu so mnou do 17tej, pokiaľ neprídem do 7hod, tak odrábam a to nestíham, lebo furt prídem pred 7:30hod a to každý deň, tak odrábam vyše hodinu a pol dobre že nie ale výjde to aj tak že vo štvrtok a piatok som do 15-16hod.
ja musim byt v praci medzi 8-13. Zbytok casu si mozem vybrat - takze chodim na cca 7:00, deti odprevadza manzel a blinka o 7:30 a ja potom poobede v pohode stiham do 16:00 vsetko vyzbierat a pozanasat na kruzky. Manzel si poobede potiahne dlhsie.
Škôlky - školy sú od 6.00 do 17.30....súkromne aj dlhšie....alebo platit niekoho, kto dieťa vyberie zo škôlky.
ja som mala tiež pôvodne pracovať od 7.30 hod do cca 16.00 hod ... keďže mám prácu mimo bydliska, nestíhala by som dať deti do MŠ a dostaviť sa včas do práce...posunula som si pracovnú dobu z dôvodu starostlivosti o maloleté deti na 8.00 hod (dá sa, ak nie si viazaná na "linku", otváracie hodiny a pod....) to počas obdobia, keď chodili obe naše deti do MŠ v mieste nášho bydliska a najneskôr o 7.30 hod. som musela autom vyraziť z MŠ, aby som prišla na 8.00 hod ... deti zo škôlky vyzdvihol vždy manžel ... ale v pohode sa to dá zvládnuť... ako spomenula billam - môžeš dať malú ráno do zberovky a poobede ju stihneš vyzdvihnúť...alebo zapojiť niekoho z rodiny, priateľov, či zaplatiť niekoho...
Ja som prijala pracovnú ponuku takú, kde mám čas flebilný.. Čiže, je jedno kedy prídem, ako a koľko si odrobím a keď potrebujem tak idem preč.
tak ja mám pracovnú dobu pri dvoch malých deťoch priam neprípustnú od 08.00 do 20.00 robíme 12tky krátky, dlhý týžden.budúci rok ma čaká návrat do práce, ale pravdepodobne budem musieť dať výpoveď :( tam kde bývame máme len moju maminu a manžel chodí min.2 týždne v mesiaci na služobky....smutno mi je z toho už teraz lebo v tej firme som už 9 a pol roka, ale asi nebudem mať na výber....
No ja mam pracu od 7:30 do cca 16:15 a skolka je od 6.30 do 16.30. Maleho vyberam takmer vzdy posledneho a sa ma stale pyta kde som tolko bola, ale zvladame to ... mm pracuje mimo republiku a je doma len na vikendy takze som uz hned musela haldat pracu kde to budem stihat... ale ak je to praca co ta bavy a budes v nej spokojna bojuj o nu... skolky su od 6.30 do cca 16.30 a viac.. obehaj okolie kde je to otvorene najdlhsie.. alebo skus skolku co mas niekede pri praci hoci to nebude ani v mieste bydliska. Alebo ak to budu len minuty co budes meskat tak skus sa na to opytat v skolke... alebo nejaku inu mamicku poprosit... alebo niekoho kto byva blizko vas, ci rodinu... Vela stastia...
ja mám pracovnú dobu od 7.-15.00.ale keďže je školka otvorená až od 06.30.a nie ako druhé školky od 6.00,tak som nemala šancu stíhať do práce na 7.00,keďže len cesta do práce trvá hodinu.takže som v práci požiadalao úpravu prac.doby od 08.00do16.00. deti nosí do školky manžel,občas ja,ale vtedy je to o držku.a vyberá ich tiež on,keďže ja chodím domo po 17.00 a to je už školka zavretá.takže je to des 😒
v práci musím byť medzi 8,00-15,00, mám výnimku môžem chodiť do práce skôr, ostatní najskôr o siedmej, ja chodím 6,30 do práce, ráno dáva manžel do škôlky deti o osmej a ja chodím z práce o tretej a v škôlke ich vyberám cca o 15,30
10:00-20:00 v meste 30km od nas.. takze musia pomahat babky a dedkovia... manzel 6:00-16:42 tiez v inom meste...
Ja musim byt v praci medzi 9:00 do 15:00 zvysok je flexibly, ja chodim do roboty na 6:30 a odchadzam o 15:20 az 15:30 a dost casto dorabam po veceroch ☹, rano nosi drobca manzel a ja ho vyberam z jasli. manzel konci okolo 17:30 az 18:00 a to je uz dost neskoro ☹ , je to o drzku, cesta do prace mi trva 30 min
Čo ja by som dala za takú pracovnú dobu ☹ jamám ranné od 5:00 do 14:00 a poobednú od 13:00 do 21:30, no často krát aj omnoho dlhšie.... Keď mám poobednú, tak ráno odveziem malú do škôlky a viac ju v ten deň nevidím ☹
ja robím na dve smeny (alebo zmeny? priznávam neviem ako je to správne) ranná 5.30 - 14.00 niekedy už od 5.00, poobede 13.00 - 21.30 ale velakrát sme ráno dlhšie a z poobednej odchádzam o desiatej len preto aby som stihla posledný spoj...inak by som zostávala dlhšie
mm tiež robí na dve smeny, takže ked máme opačne tak je to dobré... ráno jeden zanesie, poobede druhý zoberie, ked sa nám stretnu smeny tak musia pomocť starí rodičia
@pimpulienka vidim, ze mas priatela alebo manzela, takze pekne sa s nim dohodnut, ako to spolocne zladite. Dieta ma dvoch rodicov, obaja musia prinasat kompromisy... takze ak ty budes davat rano dieta do skolky, nech partner ho vybera... nemoze nechat predsa na teba vase spolocne dieta... je predsa rodic, tiez ma domacnost, starostlivost o dieta... takze nech sa cinni... ako ty musis hladat riesenia, nech hlada aj on 🙂
ja mám od 7:00hod do 15hod, stredy robím do 16:00hod
Ja robím sama na seba, čas a schůzky si plánuju jak mi vyhovuje a momentálně je malá chorá nemusím se nikomu zpovídat ani nic 🙂
od 7,00-15,30....mm od pond do piatku na tyzdnovke 😝 😝 😅 do skolky/skoly vodi vasinou babka, ta ma flexibilnu prac dobu, inak by som to sama s nimi nedala :-/....povacsinou ich stiham vybrat ja, no obcas sa stane, ze narychlo zhanam babku aj poobede....domov sa prinajlepsom dovlecieme o pol piatej- piatej a vtedy si hovorim, ze isto niesom jedina ;)
nuz, ked som mavala pracovnu dobu tak, ze celodenka, cize na pol deviatu do prace a o osmej a neskor z prace a mal aj menzel nocnu, tak neostavalo nic ine, len platit pani, ktora chodila pre maleho do skolky a bola s nim, kym som prenho neprisla z prace