Aká je práca v justičnej stráži?

5. nov 2021

Ahojte, chcela by som si podat ziadost do justicnej straze , myslite ze je to na psychiku narocna praca ?

dominikac321
5. nov 2021

ahoj, neviem ako to funguje kdekolvek inde ale svojho casu bol v KE velky problem sa tam dostat. zalezi co budes robit predpokladam, ze to nie je len o strazeni vaznov. nemyslim si, ze je to psychicky narocne, poznam kopec zien co to vykonavaju 🙂

podobova15
5. nov 2021

Robim na prokuratúre u nas juticný cel den sedi a kontroluje ludi ktorý u nas v stupuju do uradu, na sude je toho viac kedze tam prebiehaju pojednavania a tam musia byt prítomny.

bloger
5. nov 2021

Robia to aj ženy ale podľa mňa to je psychicky náročné a určite ťažko medzi seba niekoho príjmu

lobic
5. nov 2021

sem sa pripnem, lebo toto ma zaujima cisto zo zvedavosti, ze co vsetko to obnasa 🙂

mariejenka
5. nov 2021

Kristína Kovesova ma podcast Profil zlocinu,a mala hosta ktorý roky pracoval ako "referent dennej činnosti" ci ako sa to volá, skrátka bachar vo väzení. Hovoril aj ako prebieha nábor,a tak. Zeny vacsinou idú do ženských väzníc, väzieb,a podla mna je to dosť stresujúce práca, a hlavne na psychiku, nenechať sa vyprovokovať,mat aj nejaké to fyzično v dobrej forme.

adrianadernerova
30. jan 2023

je to náročné psychicky ak ideš za referenta priamo do osobného kontaktu. To môžu v mušskej robiť iba mužia a v ženskej iba ženy. Často si stred konfliktov, hádok intríg ale tz si tam na to aby si to poriadila. V žiadnej base sa mi nestalo že odsúdený šikanuje dozorcu, skor je to naopak. Ak máš pevné nervy, nepripúšťaš si veci k telu rozvážne a pohotovo myslíš je to skvelá práca. Ja si pre seba inú predstaviť neviem a môže si každý hovoriť čo chce. Ani chirurga či záchranára nemôže robiť každý....