ahojte, viete mi niekto povedať, aká je tu náplň práce? ..miesto výkonu práce je súd, ďakujem
@moniania neviem co je napln, ale plat urcite maly nie je, je to statnozamestnanecke miesto. Takze pod 1 000€ / mesiac netto, by to ist nemalo.
@daniella30 A to si prosim ta ako na to prisla? Su tam tabulkove platy podla zakona o statnej sluzbe, tam si to mozes pozriet a okolo 1000 eur v cistom to urcite ani neutekalo..
@daniella30 poznas tabulku platov statnoxamestnaneckych miest? Tam to nie je ani 1000 brutto. Tam bude praveze velmi nizky plat, radca ja najnizsia abo druha najnizsia platova trieda
@daniella30 Tak teda to vôbec . 1000€ to veru nie je ani v brutto, a to robím asistentku sudcu. Neviem prečo si stále niekto mysli, že štátnozamestnanecké miesta sú tak dobre platené
@daniella30 😁 z ktorej planéty si?
@daniella30 dala som si tu namahu a je to krasmych 589 eur BRUTTO :D 1000 v cistom jak vysitych :D
@daniella30 vyvediem ta z omylu v statnej sfere sa zaraba najmenej
@daniella30 😂 to bude dat 500ecok. Radca je uplne nizke tabulkove zaradenie. Statny zamestnanec sa nerovna lujrstivne teple miesto 😂 alebo si videla tety z uradu orace alebo kafastra jazdit do prace na audinach? 😂
@queen_mary niektore moje kolegyne mali aj tie, ale poviem ti skor manzelky podnikatelov, a strasne sa smejem, ze pri vykone takehoto zamestnania nemozes ani podnikat, noooo co ak by si si asi nieco dohodila 🙂)) joj vysmech toto
Len pre upresnenie - na súde je to 648 v hrubom
@queen_mary na urade prace nerobia iba statnozamestnanecke prace, to su iba radove pracovnicky, ja som si myslela, ze radca je myslene ako statny radca, ale mozno sa mylim...
@daniella30 ano je. Ale rada je radca, potom hlavny radca a neviem este aky.
@daniella30 btw tiez slabota. Ale vsetko sa da vykryt odmenami, ak si kamoska s nadriadeným 😅
@barbellka ako kde, ja robim na MO SR a tam statny zamestnanec nejde pod 1000 v cistom, ale ale asi inde su chudobnejsie statne podniky ako vidim. Ja tam nerobim ani nastatnozamestnaneckom a mam okolo 850€
@daniella30 mylis sa.. je vela tried statnych zamestnancov a kazdy je "radca" len ma nejaky privlastok a potom je len "radca" bez privlastku. Celkovo je ich 9 a zacinaju minimalkou a koncia 1120 eur. Ale ta 8,9 trieda, kde je vyssi plat tych je malinko. To su ako bola napr. Troskova ta bola hlavny statny radca.alebo uz riaditelia uradov
@jankapepe z tej v ktorej hejterov nenavidime :-*
@daniella30 ale ten plat je na ministerstve taky kvoli osobnym ohodnoteniam, ktore da konkretny utvar. Na ministerstve su tie osobne ohodnotenia ine ako na nejakom urade v mensom meste. Ja mam osobne 20 eur, kvoli rozpoctu firmy - vsetci tak maju. Ine je tarifa a ine je osobne ohodnotenie
@barbellka ale u nas maju ovela viac, tak nechapem... sak v pohode, tak sa mylim pripustam...
@daniella30 este raz ti to skusim vysvetlit - ano maju vyssi plat kvoli osobnemi priplatku, ktory je na ministerstbe vyssi ako na urade v mensom mesto. On sice ma zakladnu tarifu tych 800 eur ale dostane osobne ohodnotenie 400 eur cizw ma 1200. Lenze v inom meste, urade dostane 800 eur tarifu a k tomu osobne ohodnotenie 50 aur a ma 850. Cize preto je tam rozdiel
@daniella30 xD toto si myslis? 1000€ v statnej sprave? xD
nepýtala som sa na plat, ale či neviete o akú prácu sa jedná
asi iba nejake nahadzovanie do systemu, pripadne nejake vyplnovacky, ale radca, neviem ci to nie je najnizsi plat