Aj ženy môžu byť úspešné

22. okt 2024

Ahojte,
pozeram, ze tu bola nedávno diskusia, ze kde na to ženy vzali a k tomu video žien na drahých autách, krásne upravené.

Prvá odpoved aj nasledujúce ma kus zarazili :
"vacsina sa dobre vydala, zubar, lepsi itckar, podnikatel, alebo maju OF, niektore su mozno na cele nejakej pyramidy"

Nechcem aby sa táto správa stratila medzi komentármi tak píšem príspevok.

Ženy verte si! Aj my vieme byť úspešné, aj my vieme niečo vybudovať. Nemusíme sa "len dobre vydať " alebo ponúkať svoje telo. Pracovať v domacnostiach. Veď ženy maju tohto vela, co ponúknuť. Treba si len veriť a chcieť. Týmto chcem popriať všetkým ženám tu, aby oprášili svoje sny, ak na niektore zabudli a naplnili si ich. ❤️😇 Hlavne, co sa kariéry týka. Niekedy si povieme, ze by sme chceli nieco robit, ale že by to nevyslo no v skutočnosti môže nápad preraziť hlavne kvoli tomu ze sme to chceli a dali do toho tú vášeň. 😇 A aj keby to nevyslo, tak aspoň nejaka časť v nás bude spokojná, že sme robili, čo nás napĺňa.

Tiež by som chcela, aby ženy viac vnímali úspechy ostatných žien a nie že vďaka mužom.. Veď muži isto si to zase pripisujú len sebe. Podľa mňa je veľa veci otacanych v prospech mužov a treba niečo zmeniť. V myslení žien zmeniť. Veď my ženy sme také skvelé! Len to chcime vidieť aj na sebe aj na ostatných ženách! ❤️

zuzanka.zuzu
22. okt 2024

joooooj ale TIE ženy na videu rozhodne NIE sú vedkyne, lekárky, političky, riaditeľky, managerky🤭😂 vyzerali ako oblečené do dlhšieho trička z diskogule 🙄 a ver mi, že tie ktoré majú schopnosti byť úspešné, by takúto sebarezentáciu nikdy nedali 😉 hentie mali tak 20 a naozaj to boli buď matrace alebo "dcérky" no nie dcérky billa gatesa ale skôr dcérky geissenovcov 😜

kiki68
22. okt 2024

Ja som to tam aj napisala, ze poznam aj uspesne zeny, co maju cele firemne portfolio vedia robit business. Poznam aj CEO a prave tie mi povedali, ze ich sen o partnerovi je prave taky ten Jaro na traktore, co vie priniest take nieco ine do tej domacnosti. Niektore maju taky partnerov, co hlavne teda skacu okolo domacnosti a deti a pomahaju im. Neni na tom nic zle. Ine maju zase rovnako silnych partnerov. Len u muzov to vyzera trosku inak, neprezentuju sa nejako okato, ze moja zena je velke zviera. Ale urcite je vela uspesnych zien celkovo.

olimuc
22. okt 2024

Samozrejme, ze zeny mozu byt uspesne … len este som nevidela nastulovane video baby Merkel, von der Leyen (nezavisle od toho, ci s ich politikou suhlasim alebo nie), uspesnej lekarky alebo vedkyne, kt by sa potrebovali predvadzat v nejakom drahom aute. Takisto sa ziadna CEO nebude predvadzat a teda poznam par velmi uspesnych zien - uprimne … krasa je relativna, ale video s nimi by velky uspech asi nemalo … aj ked su upravene, neuputaju nikoho pozornost kym nepoznas ich funkciu, nemaju profily nikde okrem LinkedIN … - nejake. Pritruble video ich karieru znici a nie podpori. aj HR Lustruju FB a kadejake media , aby sa im nedostal nejake vydieratelne stvorenie na funkciu, kde by to mohlo byt na skodu … Internet nezabuda … bohuzial nevysvetlis

milanemila
22. okt 2024

Ani 20 rocny chlap nema uspesnu karieru, rovnako ako 20-25 rocna zena 🤷🏼‍♀️ takze len tolko k tomu. A to som si 100% ista, ze zeny su rovnako schopne a sikovne ako akykolvek chlap. Poznam viacero uspesnych zien, ale ani jedna z nich nenataca hentake videa 🙈

janai1
22. okt 2024

Krásne si to vytrhla z kontextu 😂

A hlavne, v téme by si to musela dať pod svojim nickom tak radšej založiš anonymne ďalšiu tému