Agentúra Progresiv group - skúsenosti

lenuskakika
17. feb 2014

Caute baby mate niektora skusenost s agenturou progresiv group . Pretoze na internete som nic nenasla. Dakujem

nigguska
17. feb 2014

@lenuskakika ahoj,a cim by sa mali zaoberat?

lenuskakika
autor
17. feb 2014

mali bysa zaoberat hostessingom a promo
@nigguska

nigguska
18. feb 2014

@lenuskakika ani mne to nic nenaslo....mozno su na trhu novy...nevies odkedy funguju?

lenuskakika
autor
18. feb 2014

neviem ja som to nasla na kariere ze hladaju hostesky tak som tam poslala zivotopis a volali mi ze mam prist dnes o 18 ale mne sa to zda neako neskoro a priatel mi povedal ze ci to nebudu neaky podfukari alebo nieco a teras neviem co robit
@nigguska

nigguska
18. feb 2014

@lenuskakika tak pokial maju nejake akcie a je to mala firma,cez den fakt nemusia mat cas...ale urcite by som zobrala priatela so sebou...pre kazdy pripad.....nikdy nevies....a kde to ma byt? nemas ulicu alebo kde to presne mas ist?

nigguska
18. feb 2014

@lenuskakika inac nenasla som ich ani na orsr.....je to presny nazov?

lenuskakika
autor
18. feb 2014

na radiova 23 bratislava a he meno maju progresiv group
@nigguska

lenuskakika
autor
18. feb 2014

a pozri si na kariera .sk daj si do vyhladavaca hostess a tam ti to ukaze
@nigguska

nigguska
18. feb 2014

@lenuskakika ahoj,
nasla som ich ako apollo progressive (uz len podla toho,ze ide vystupuju ako ina firma sa mi nezda)
toto som nasla:
http://www.azet.sk/firma/822299/reklamna-agentu...
http://diva.aktuality.sk/forum/praca/69468/apol...
http://forum.zoznam.sk/t/8/656/apollo_progressive/

nikto sa k nim nikde nevyjadruje.....ja by som tam asi nesla na tvojom mieste ked som toto videla....

lenuskakika
autor
18. feb 2014

no tak to tam asi ani nepojdem moc si mi pomohla dakujem ale nechapem toto ale pomohla si mi velmi dakujem ti 🙂 😉
@nigguska

nigguska
18. feb 2014

@lenuskakika za malicko.....inac na orsr nie su ani ako apollo progressive....to je fakt cudne......mozno maju uuuuplne inu firmu,ktora sa zaobera uplne niecim inym.....

lenuskakika
autor
18. feb 2014

ja už to sama nechápem čo to je zacč ale dakujem 🙂

miriam555
18. feb 2014

ahojte aj mne volali dneska a mohla som si vybrať stredu alebo štvrtok a mne tiež priateľ povedal že by som tam asi nemala ísť ked neviem čo to ale chodievam okolo a na tom dome maju tabulľku že obchodny-dom.sk

lenuskakika
autor
20. feb 2014

@miriam555 no a šla si tam či nie pretože ja som tam nešla

miriam555
20. feb 2014

@lenuskakika no dneska tam mám ísť ale kašlem na to nejdem, niekde som našla že to sú tí voňavkári čo ti chcú silou mocou predať tie otrasné lacné vône

lenuskakika
autor
20. feb 2014

No ja som tam tiež nešla a ani sa mi nikto neozval ze prečo alebo tak tak, tak asi sme dobre spravili že sme tam nešli 🙂

miriam555
21. feb 2014

jasné ani mne nikto nevolal

lovarchy
28. apr 2014

Ahojte ja som tam nedavno posielala zivotopis a tiez mi dneska volali a pozvali ma na pohovor utorok/ streda. vybrala som si zajtra 29.4. tj teda utorok ale ekd vidim ako pisete bojim sa tam ist. Hoci aj s priatelom by som isla ale aj tak to moze byt podvod :/
a inak mne volali osobne na mobil tak neviem...

dia128
9. máj 2014

ja pre nich pracujem 🙂 nemusíte sa ničoho báť.. férovo vyplácajú, a všeobecne sú férovi voči zamestnancom. ten radek eis je sympatický čech tak neváhajte a hlavne sa nebojte 😉

ja mam s nimi na dnes stretnutie ale asi nepojdem.. pride mi to divne ze o 18.00 az, a aj to sidlo co som si pozerala cez gugl.. neviem naozaj..

mirka357
19. júl 2014

Ahojte, ja som bola na tom stretnuti o 18:00 a potom ma vybrali akozexdo druheho kola a to bolo to, ze som mala ist jeden den od 9:00 do 18:00 s babami, ktorecto uz robia, aby som videla o co ide a aby ma zaucili. Takze po 18 min som odisla, lebo ide o to, ze ludi na ulici, my sme boli konkretne pred obchodnym centrom, oslovujes ci by mohli dat nas nazor o danych vonavkach lenze hned zacne tym ludom tlacit kaleraby do hlavy, lebo strcia ludom najprv dve vonavky do ruky uplne ZADARMO a potom im da aj tretiu lenze tu musi zaplatit aby dostala tie prve dve zadarmo...a tak dalej no nebudem radsej ani pokracovat, lebo mi je z toho zle ako sa tvarili vsetci o aku skvelu robotu na urovni ide, ze musis sa snazit aby ta vybrali aj do toho tretieho kola a pri tom islo o toto