Agentúra Duijndam - práca v Holandsku

laura666273
30. apr 2022

Zdravím, máte niekto skúsenosti s prac. agentúrou Duijndam works? Chceli by sme ísť cez nich pracovať do Holandska.

janusavenusa
10. máj 2022

Zdravim rada by som sa opytala ci ste teda vyrazili a ake mate skusenosti s touto agenturou?😊

matusisrich
29. jún 2022

@laura666273 choď a neukáže že vieš robiť lebo začnú ťa ohovárať rovno im ukáž kdo je tam boss. Ty

matusisrich
29. jún 2022

Podvodný agentúra , vytvárajú fiktívne pokuty používajú tvoj podpis rovno ao

matusisrich
29. jún 2022

Agentúra klame kde sa dá vytvárajú fiktívne pokuty používajú tvoj podpis bez súhlasu

matusisrich
29. jún 2022

@laura666273 neukáž že vieš robiť a budú ťa mať radi. A budú ťa brať za seberovnú. To platí pre každého. Niesu schopný mi poslať 6 týždňov peniaze za dovolenku 2tyzdne po mojej výpovedi v agentúre mi poslali scan papiera kde sú rozmazané čísla žiadny údaj o mne len napísané ceruzkou moje meno a práca kde som robil s textom v maili že si pýtajú odomňa 42€ za prekročenie rýchlosti. Zo žiadnym filiálky dokumentom bez podpisu NL republiky a že ak nezaplatím do 3 dní navýši sa môj “dlh” o 7,5€. Písal som im že nemám holandský účet a že im nemám ako poslať peniaze ale oni prestali komunikovať. A to som chcel len robiť kvalitne efektívne rozumne ajtak si to nevyžili pohŕdali a nezažili. Ťa