Ahojte, mate skusenost s touto pracovnou agenturou?
dokner je klamár, moja skúsenosť s nim je veľmi zlá!!!!! Líška sa keď treba zaplatiť ale ako náhle má peniaze na účte, už ledva zdvihe telefon. čo je horšie je, že nám slubil zľavu že nemusíme platiť druhú splátku len aby sme podpísali zmluvy a potom po mesiaci aj tak začal vyvolávať že treba platiť, ked som mu povedala či si nepamätá čo slubil tak povedal že sme sa museli zle rozumieť!!!! ja som ho rozumela veľmi dobre aj s priateľom.navyše je to amatér, vedúca povedala, že nevie ani poriadne po nemecky a ked klame kokce, naklamal nam hory doly len aby sme zobrali od neho ponuku a ked sme prišli na miesto všetko bolo uplne ináč!!!nikdy viac s takýmto šmejdom
goblinko1 dokner je klamár, moja skúsenosť s nim je veľmi zlá!!!!! Líška sa keď treba zaplatiť ale ako náhle má peniaze na účte, už ledva zdvihe telefon. čo je horšie je, že nám slubil zľavu že nemusíme platiť druhú splátku len aby sme podpísali zmluvy a potom po mesiaci aj tak začal vyvolávať že treba platiť, ked som mu povedala či si nepamätá čo slubil tak povedal že sme sa museli zle rozumieť!!!! ja som ho rozumela veľmi dobre aj s priateľom.navyše je to amatér, vedúca povedala, že nevie ani poriadne po nemecky a ked klame kokce, naklamal nam hory doly len aby sme zobrali od neho ponuku a ked sme prišli na miesto všetko bolo uplne ináč!!!nikdy viac s takýmto šmejdom
@miska555551 dobre
@miska555551 dobry den viete mi napisat na fb inuš jony dakujem
@antija spolužiačka cez neho išla a nesťažuje si za ňu super. Po maturite ideme dvaja cez neho.