Ahojte baby 🙂, pozerala som si ponuky práce na profesii a na jooble a natrafila som na na dve podobné ponuky - píšu, že by malo ísť o nenáročnú administratívnu prácu na doma s flexibilnou pracovnou dobou cca 4 hodiny denne, pri nástupe je zabezpečené zaškolenie. Plat je uvedený 600 - 800 eur v hrubom.
Máte s niečim podobným skúsenosti? Myslíte, že je to reálna práca? Firmy som našla, majú ičo, adresu, webstránku atd. Zajtra by som mala ísť na pohovor a vôbec neviem čo od toho čakať a či vôbec ísť, či nejde o nejaký podvod. Vďaka za každú reakciu 😊
@ayanamirei to asi nie.. jedna firma sa zaoberá sanitárnou technikou a druhá filtráciou vody 🙂
Podla mna obvolavanie zakaznikov alebo moznych zakaznikov...
Aj ja si myslím, že pôjde o zháňanie nových zákazníkov, veď uvidíš, ak sa rozhodneš ísť na pohovor.
@nika_ck ja som bola pred x rokmi na pohovor u filtracie vody. Budu vam ospevovat ake to je suprove, ako velmi treba vodu cistit, lebo je nekvalitna a aku ma uzasnu chut po filtracii. Vtedy stal ten filter okolo 3000 Sk. A samozrejme idealne by bolo, ak by ste si najprv sami ten zazrak kupili a potom ponukli rodine, kamaratom, znamym.....mozete si zarobit a rovnako aj vasi znamy ak maju zaujem. presne taka ista pyramida ako pri financnom "poradenstve"
@sendy1977 @bobacik1612 ajaj tak to sa mi asi ani neoplatí tam trepať 😅 ale všimla som si, že cez karanténu malo veľmi veľa ľudí home office. Neviete akú prácu mohli robiť? 😀
@nika_ck
aj manzel mal a este ma home office. Robi v IT programatora
@nika_ck je milion veci co sa daju robit na HO, od novinarciny cez uctovnictvo az po IT. Kazdopadne HO zvycajne mas po tom, ako si sa osvedcila v praci, pri neocakavanych udalostiach (npr. korona) alebo ak si zivnostnik resp. mas vlastny biznis. Väcsina tych, ktori ponukaju hned na zaciatku pracu na HO maju zaujem, aby si nahanala zakaznikov telefonicky. A pomenuju to krasne administrativny pracovnik. Nik ti neda na HO klasicke administrativne prace lebo najskor ta musi zaucit (co robia, ako robia, pracu s ich softwerom atd.).
@nika_ck hm možno sa jedna o papierovacky, tabulky a tka.. nejaka administrativa, davat im dokopy tieto veci. sice som o takejto stedrej ponuke penazi este nepocula za takuto rpacu,a le mozno nejaka progresivna firma, kazdopadne by bolo super zistit, co to obnasa 🙂 teda tm chcem pvoedat, ze chod na pohovor alebo nech ti napisu co je napln prace
@makova333 ja budem asi ta vynimka. Home office od dna nastupu, administrativna praca. Ale teda zapracovanie sa bolo mimoriadne narocne, clovek musel vela sa snazit a spajat si sam....
@missviolet a tiez si si nasla pracu na verejny inzerat?
my sm mali cely office HO a pomaly vsetky IT firmy, čo poznam. v Kosiciach aj velk T-system. cize je kopec ludi, čo robili pracu z domu.
Bola si na pohovore ? podla mna platy uvadzaju, ze zarobis, ale len vtedy ak nahovoriš adekvatne dost ludi. neverim, že daju fix. to si budes musiet zarobit.
@makova333 ano, normalne na profesii. Az ked ma kontaktovali telefonicky ohladom vyberoveho konania, tak mi povedali o HO...
@missviolet ides na pohovor? Daj vediet o co ide...
@nika_ck podla mna to bude financne poradenstvo...