Administratívny pracovník - práca na doma. Máte skúsenosti?

nika_ck
28. jún 2020

Ahojte baby 🙂, pozerala som si ponuky práce na profesii a na jooble a natrafila som na na dve podobné ponuky - píšu, že by malo ísť o nenáročnú administratívnu prácu na doma s flexibilnou pracovnou dobou cca 4 hodiny denne, pri nástupe je zabezpečené zaškolenie. Plat je uvedený 600 - 800 eur v hrubom.

Máte s niečim podobným skúsenosti? Myslíte, že je to reálna práca? Firmy som našla, majú ičo, adresu, webstránku atd. Zajtra by som mala ísť na pohovor a vôbec neviem čo od toho čakať a či vôbec ísť, či nejde o nejaký podvod. Vďaka za každú reakciu 😊

ayanamirei
28. jún 2020

@nika_ck podla mna to bude financne poradenstvo...

nika_ck
autor
28. jún 2020

@ayanamirei to asi nie.. jedna firma sa zaoberá sanitárnou technikou a druhá filtráciou vody 🙂

sade88
28. jún 2020

Podla mna obvolavanie zakaznikov alebo moznych zakaznikov...

sendy1977
28. jún 2020

@nika_ck ta filtrácia je zháňanie zákazníkov, aspoň známa to robila

elenka74
28. jún 2020

Aj ja si myslím, že pôjde o zháňanie nových zákazníkov, veď uvidíš, ak sa rozhodneš ísť na pohovor.

bobacik1612
28. jún 2020

@nika_ck ja som bola pred x rokmi na pohovor u filtracie vody. Budu vam ospevovat ake to je suprove, ako velmi treba vodu cistit, lebo je nekvalitna a aku ma uzasnu chut po filtracii. Vtedy stal ten filter okolo 3000 Sk. A samozrejme idealne by bolo, ak by ste si najprv sami ten zazrak kupili a potom ponukli rodine, kamaratom, znamym.....mozete si zarobit a rovnako aj vasi znamy ak maju zaujem. presne taka ista pyramida ako pri financnom "poradenstve"

nika_ck
autor
28. jún 2020

@sendy1977 @bobacik1612 ajaj tak to sa mi asi ani neoplatí tam trepať 😅 ale všimla som si, že cez karanténu malo veľmi veľa ľudí home office. Neviete akú prácu mohli robiť? 😀

janeninka
28. jún 2020

@nika_ck tak cez karanténu sa vsetko presunulo do online - porady, konzultácie, vzdelávanie.. Veľa vecí sa dá riešiť keď mať počítač mobil a internet ale neznamená to že je to idealne pre fungovanie tímu a pod..

bobacik1612
28. jún 2020

@nika_ck
aj manzel mal a este ma home office. Robi v IT programatora

evittam
28. jún 2020

@nika_ck Prepac ale naozaj ani trošku nevieš co sa da robit HO? Napr.uctovnictvo, preklady, prepisy, IT,....

makova333
28. jún 2020

@nika_ck je milion veci co sa daju robit na HO, od novinarciny cez uctovnictvo az po IT. Kazdopadne HO zvycajne mas po tom, ako si sa osvedcila v praci, pri neocakavanych udalostiach (npr. korona) alebo ak si zivnostnik resp. mas vlastny biznis. Väcsina tych, ktori ponukaju hned na zaciatku pracu na HO maju zaujem, aby si nahanala zakaznikov telefonicky. A pomenuju to krasne administrativny pracovnik. Nik ti neda na HO klasicke administrativne prace lebo najskor ta musi zaucit (co robia, ako robia, pracu s ich softwerom atd.).

adelakom12
28. jún 2020

@nika_ck hm možno sa jedna o papierovacky, tabulky a tka.. nejaka administrativa, davat im dokopy tieto veci. sice som o takejto stedrej ponuke penazi este nepocula za takuto rpacu,a le mozno nejaka progresivna firma, kazdopadne by bolo super zistit, co to obnasa 🙂 teda tm chcem pvoedat, ze chod na pohovor alebo nech ti napisu co je napln prace

missviolet
28. jún 2020

@makova333 ja budem asi ta vynimka. Home office od dna nastupu, administrativna praca. Ale teda zapracovanie sa bolo mimoriadne narocne, clovek musel vela sa snazit a spajat si sam....

makova333
29. jún 2020

@missviolet a tiez si si nasla pracu na verejny inzerat?

lauritkatesty
29. jún 2020

my sm mali cely office HO a pomaly vsetky IT firmy, čo poznam. v Kosiciach aj velk T-system. cize je kopec ludi, čo robili pracu z domu.
Bola si na pohovore ? podla mna platy uvadzaju, ze zarobis, ale len vtedy ak nahovoriš adekvatne dost ludi. neverim, že daju fix. to si budes musiet zarobit.

h2
29. jún 2020

@nika_ck Tak to, že malo veľa ľudí cez karanténu homeoffice, je niečo iné, ako keď by si chcela cielene nájsť takú prácu. To bola mimoriadna situácia. Na tom homeoffice zostali ľudia, ktorí normálne robia z kancelárie a len pre tento špeciálny prípad im povolili robiť z domu.

missviolet
29. jún 2020

@makova333 ano, normalne na profesii. Az ked ma kontaktovali telefonicky ohladom vyberoveho konania, tak mi povedali o HO...

xckaret
29. jún 2020

@missviolet ides na pohovor? Daj vediet o co ide...