Je tu niekto, kto robí od 3r. veku dieťaťa 12tky? Ako ste to zvládali? Čoskoro nastupujem do práce, syn do škôlky a robím 12tky. Inak sa nedá. Muž je našťastie zväčša na HO, čiže bude malého vyberať. Len mi ide o to, že sa budem vracať keď už bude tesne pred spaním alebo spať. Ako výhodu beriem, že budem mať viac dní voľna ale skôr má trápi, že kopec dní ho budem vídať len po večeroch. Robotu meniť nechcem, vyhovuje mi, že to nemám do roboty ďaleko.
Presne tak. Keď budeš mať voľno nedaj ho do škôlky a spravíte si program. Keď sa i ak nedá tak sa nedá.
Ja mám pracu kde pred sviatkami ako Vianoce, veľká noc. A dní ako Valentín, deň matiek a podobne som v práci aj viac ako 12 hodín niekedy. Dieťa si nevidím ani ráno a ani večer častokrát.nastastie je to len pár krát v roku inak pracujem normálne.
Ale vždy po takýchto dňoch si vezmem voľno a užijeme si spolu čas.
Ja som nastúpila do práce,keď mal syn 2 roky a 10 mes,partner robil len ráno,v pohode sa to dá zvládnuť,urobil,co som mu napísala,navaril a pod..aj sa naučil veľa vecí , lebo musel...ja som si malého nechavala doma,keď som mala voľno, nebolo treba ráno skôr vstávať,náhliť sa...išli sme na ihrisko..na nákup..navarila som...
Ja musim nastupit do roboty po 2rokoch a budem výdať svoje deti kazdy druhý tyzdeň na 2tyzdne
Ja som tak šla pracovať po materskej. Mala som aj prváka. Tak mi to viac vyhovovalo, ako na 3 smeny. Mohla som sa s ním učiť, aj lekárov som riešila cez voľno. Muž robil iba rannú. Najviac, mi prekážala keď mi vyšla denná v nedeľu. Ale zvládli sme to.
robila som 12 zmeny od 4. rokoch dieťaťa, aj nočné. bola som rozvedená a pomáhala mi mama. dalo sa to zvládnuť.
My takto pracujeme s mm obaja, striedame sa už 7 rokov takto
v pohode sme to zvladli. ja som nastupila ked mala dcera 12,5r,a le len na 1/2 uzvazok. od 3r na plny, nechodila do skolky, bola s mamou,a lebo mm.
Jasne. Uz ovela skôr ako v 3 rokoch sme takto fungovali. Casu je dost aj pomimo.
nebudes prva ani posledna a vyhodu mas v tom, ze ho vie vybrat muz a dieta nebude v skolke do vecera. Vykompezujes mu to v iny cas.
Vsak keď budeš mať voľno môžeš ho nedať ten deň do škôlky a urobiť si spolu program 😊