Ahojte. Poraďte mi prosim po akej značke sa poobzerať pri takomto type nohy. Synček ma širšiu nôžku, buclate nôžky a vyšší nart 🙂 používame značku Old soles ale chcela by som niečo s pevnejšiu pätou, do škôlky. Loďky ju nemajú spevnenú.
Podmienkou je jednoduchosť, žiadne obrázky a čančarady … môžte mi poslať aj konkrétny tip alebo fotku
Dakujem 🙂
Okrem protetiky, aj d.d.step, táto značka má tuším i rozdelenie podľa veľkosti nožičiek, od užších po širšie. My máme tiež široký nart, širšiu celú nôžku a je to o drzku častokrát.
Aj superfit
Moja ma baculatu a nosime bud protetiku alebo dd step.. gumaky mame bundgaardy ale nie tu barefoot novinku ale trosku starsi model lebo tie jej sadli lepsie
Syn ma presne taku medvediu labku - odporucam ako spominala pani vyssie protetika sedi super,sice barefoot ale vymienam vlozku za modru s priecnou klenbou, botasky sketchers- tie typy,kde podrazka je sirsia ako textilna cast topanky.. prekvapivo vans ma najradsej zo vsetkych-su siroke az po prsty. Drzim palce
Dievčatá, ja som dnes kúpila 2 modely/tenisky a jesenné kožené v CCC, prekvapivo sadli ako rit na šerbel 🙂)
@sanny2993 syn ma podobny typ nozky a sedi mu protetiky, maji i zpevnenou patu 🙂