Značky topánok pre 1,5 ročné dieťa

nicci254
25. mar 2021

Ahojte viem, ze diskusii na tuto temu je asi viac..Aj som si citala nejake clanky a mam z toho totalny gulas. Mala zacala chodit v 15 mesiacoch tak som sa rozhodla jej kupit prve topanocky. Kupili sme protetiku ale teraz citam vsade ze je to ortopedicka obuv a tym padom nevhodna pre deticky, ktore nemaju problem s nozkami. Doma chodi bud naboso alebo ma papucky Rak. Nerada by som jej nejako uskodila vo vyvoji nozky. Ake topanky kupit alebo kde? Vdaka

marienkagu
25. mar 2021

@nicci254 ja som kúpila rak aj topánky a spokojnosť

zuzanaete
25. mar 2021

Vygoogli si info o barefoot. Aj to je jedna z moznosti, ako vybetat topanky. A ci uz klasicke alebo barefoot, tak treba vyberat podla rozmerov / typu nohy. Kazdemu sedi ina topanka.

pampeli
25. mar 2021

Tiez som v tom mala spociatku velky chaos 🙂 pri rozhodovani mi velmi pomohla stranka stastne nozky, alebo jej skupina na fb.

nicci254
autor
25. mar 2021

@zuzanaete ano o tom barefoote som tiez citala. najhorsie je teraz kupovat nieco, ked nieje moznost vyskusat

gabika128
26. mar 2021

@nicci254 protetika má aj barefootove topánočky,sú širšie a podrážka je flexi. Nám celkom sedeli, normálne topánky z protetiky malému nesedeli, boli mu úzke. Inak ja nekupujem iba čisto barefoot, má rôzne topánočky, superfit, pegres, protetika, ddstep.