Zmeny na plienkach Pampers premium care

marikap18
2. jan 2017

Ahojte mamičky,
začala som kupovať plienky pampers premium care hlavne kvôli tomu, žeby mali byť prievzdušné. Keď som si kúpila tieto plienky naposledy, tak až doma som si všimla zmeny týchto plienok. Na fotke si všimnete ako nás klamú. Prvý stĺpec je staré balenie plienok a druhý stĺpec nové balenie, čo som kúpila naposledy. Zmeny nie sú až tak viditeľné na prvý pohľad.
Keď sa pozriete lepšie na balenie, tak uvidíte, že nadpis Pampers má iné pozadie farieb, vzadu na balení je už aj napísané iné zloženie plienok. Akože "lepšie 🙂", ale vytratila sa informácia, že sú prievzdušné a to bol pre mňa hlavný dôvod kúpi týchto plienok. A na miesto tejto informácie tam dali, že Absorpčná vrstva pre odvod vlhkosti. A na posledných fotkách plienok môžete vidieť rozdiel vnútornej strany plienok a menej dôležité zapínanie-zmenili bielu farbu na žltú.
Neviem, či niektoré mamičky túto informáciu ocenia, ale potrebovala som vám o tom napísať. Ja osobne som dosť sklamaná. Keď pôjdem kupovať ďaľšie balenie, budem si dávať na to pozor.
Inak výrobca plienok je ten istý.Krajina Poľsko.

anjelicek26
2. jan 2017

Nechapem pointe. Plienky updatuju ako je rok dlhy a zmeny robia pravidelne. Vacsinou k lepsiemu. U nas su napr. premiove pampersky v klasickom zltom obale, a? Mame blizkeho rodinneho kamarata, ktory je vyvojar a chemik pre pampersky a je to cela veda. Ked ti nevyhovuju, kup jednoducho ine. Nasa mala ma neskutocne citlivy zadok a do 15 minut v inych plienkach tazke zapareniny, premiove pampersky su jedine, ktore znesie. Vdaka za ne! Nemam rada, ked niekto robi zle meno produktu, ktory mu "nesadol"... nikto ta nenuti ich nadalej kupovat.

myskahryzka
2. jan 2017

@marikap18 Ahoj. To je toto cele fajn. Mozno to mamicky ocenia, taketo postrehy. No nenapisala si to najdolezitejsie a to jest, ci si zbadala aj nejake zmeny na pokozke tvojho dietatka. Ci uz pozitivne, alebo negativne. Pretoze tie, ci viac, ci menej viditelne zmeny, ako vravi aj @anjelicek26 robi Pampers odjakziva. Ked som ja pred 11timi rokmi mala babatko tomu tak bolo. Kazdu chvilu nejaky detail na plienke zmenili.

kvetulienka253
2. jan 2017

A to ti vadí, že zmenili font a namiesto bielej je žltá a podobne? Fajn, máš možnosť kúpiť trilion iných druhov, tak si kup. Vbehni do lidla napr. a správ porovnanie. To bude osoznejsi príspevok

jasminet
2. jan 2017

ja sa teda laickym okom pozeram na fotky plienok co si nafotila a osobne mi ta "nova" pride priedusnejsia, priesvitnejsia nez ta "stara" verzia.
to, ze maju namiesto bieleho obalu bielo zeleny, to snad na funkcnosti plienky nic nemeni - asi sa viac obalom priblizuju svojmu celemu portfoliu plienok...

marikap18
autor
2. jan 2017

@anjelicek26
@myskahryzka AKoze prepacte, len vam chcem nieco oznamit a pomoct a vy sa do mna navazate? Akoze preco? Nie som skusena mamicka, pri prvom synovi som kupovala ine plienky a teraz mam len 10 tyzdnove druhe babo, rozhodla som sa pre tieto plienky a ostala som sklamana, ze prestali vyrabat tie plienky prievzdusne, co bolo pre mna najdolezitejsie...

marikap18
autor
2. jan 2017

@kvetulienka253 Ak si si nevsimla, hlavne som chcela ukazat zmenu, ze uz nie su pravdepodobne prievzdusne, to bola pre mna najpodstatnejsia vec. Ostatne bolo iba dalsia informacia...

marikap18
autor
2. jan 2017

@myskahryzka prepac, za predchadzajucu spravu, ta nebola pre teba, pomylila som sa. Dakujem za tvoj nazor.

myskahryzka
2. jan 2017

@marikap18 🙂

sardinka32
2. jan 2017

@marikap18 Vies, neber to v zlom...chcela si dat recenziu a upozornit na nejake tie zmeny. Len ono to cele vyznieva tak, ze si len porovnala obaly, rozbalene plienky a vydedukovala si z toho nieco a teda ze PRAVDEPODOBNE uz nie su prievzdusne a take dobre, ako boli. Keby si ich pouzivala a potom napisala recenziu, ze Tvojmu babatku nerobia dobre, ma zapareniny, tak by to malo inu vahu. Preto zeny tuna tak reaguju. Ak zmenili tie plienky, tak dopredaju stare zasoby, co su este v obchodoch a potom uz budu k dostaniu len tieto updatovane plienky v novsom zelenom obale.

anjelicek26
2. jan 2017

@marikap18 a ako si na to prisla ze uz nie su "prievzdusne"?? Lebo to nie je ako highligt vylepene na obale?? Ach jaj no.. toto neni recenzia ale blby pokus o zdiskreditaciu znacky.

marikap18
autor
2. jan 2017

@anjelicek26 Ako som uz spomenula, nie som skusena v pouzivani v plienok, ale podla mna prievzdusnost je dost dolezita informacia. Hlavne kvoli tomu so sa rozhodla pouzivat tieto plienky. Ine plienky nepoznam, ktore to ponukaju. Ak nejake take su, tak budem rada, ked mi ich napisete.

anjelicek26
2. jan 2017

@marikap18 pampersky su prievzdusne vsetky, lebo premienaju tekutinu na gel a nepotrebuju teda nepremokavu vrstvu ako taku pracuju len s bunicinou. Ale to dnes uz vacsina dobrych plienok. Navyse su tenucke a maju na povrchu ochrannu vrstvu kremu, babo uz nemusis kremovat ritku. Vravim za mna top plienky pri miss citlivy zadok co mame doma..

jankalukasova
2. jan 2017

@marikap18 joj.. všetci vieme, že Pampers roky budoval značku okrem iného na tom, že plienky boli priedušné (prepáč ale zo slova prievzdušné mi stoja všetky chlpy na tele... išla som sa schválne pozrieť do slovníka a keď tak sú tie plienky priedušné... ).. takže po 100 rokoch sa začali chváliť inou vlastnosťou plienok a nemyslím si, že túto by odbúrali. Ak na ne inak nezareaguje pokožka Tvojho dieťaťa, tak nie je dôvod na paniku.

sardinka32
2. jan 2017

@jankalukasova ani mne sa to slovo dako nepozdavalo, ale vravim si, ak je to na obale, asi take slovo existuje. 😀

jankalukasova
2. jan 2017

@sardinka32 väčšinou tieto gramatické blbosti neriešim, ale z tohoto mám normálne husiu kožu 😀 😀
neviem, ja to mám na obale len v angličtine... ale v slovníku je jednoznačne reč len o priedušnosti... ale tak to je v podstate jedno, to len tak na okraj.

sash37
2. jan 2017

necitala som komentare ale mam tiez s tymto negativnu skusenost ked pred dvoma rokmi presne tieto plienky zmenili, balenie zmenili z uplne bieleho na take kremove, vraj vsetko ostalo rovnake no syn sa tak nepekne vyhadzal z tych novych, vraj nezmenenych plienok ze cele balenie putovalo do kosa....a kym mali este ako tak biele stare som ich kupovali lebo nam sedeli, nove balenia sme vsak uz nekupovali a presli sme na babylove....

anjelicek26
2. jan 2017

@sash37 no pokial viem update materialov, kremu ci povrchu robia par krat do roka... malokedy teda v spojeni zo zmenou obalu...proste nova sarza ide pozmenena von... a to je vzdy ruleta ako babo zareaguje/nezareaguje proste nie kazde plienky vyhovuju kazdemu babu, je to tak... ja uz teraz ani spekulovat nejdem ideme skusit od buduceho tyzdna odplienkovat.

sash37
2. jan 2017

@anjelicek26 ja to chapem, akurat ze ma vsade predavacky presviedcali ze zlozenie je nezmenene a citala som stokrat zlozenie toho pudra co tam davaju a porovnavala a ani jednu zmenu som tam nenasla, len preto sa mi to nepacilo ze to bolo ocividne klamstvo, ved aj ked zmenia zlozenie mali by to oznamit, lebo neexistuje ze okrem obalu nic nezmenili ako ma predavacky presviedcali ked po mesiacoch na nich zrazu syn zareagoval a musim povedat ze ozaj dost nepekne, taku silnu reakciu som este neivdela......chapem ze je to individualne len vravim ze ma stvalo to ze tvrdili ze nic nezmenili....

maminecka2
2. jan 2017

Ahoj, mne zasa straaasne vadilo ked ich zacali tak hnusne (pre mna) parfumovat, slo ma z toho natiahnut ako tehotnu. Potom sa mi zdalo ze to zmiernili, neviem isto, pri troch detoch uz nestiham registrovat 😎 Ale velmi ocenujem ten pasik co sa meni podla nacikania- neviete ci to maju aj nejake ine plienky?
Aj mne pride ze mnohe "upgrade" su skor na skodu, nie len pri plienkach. A to nehovorim co vsetko mi prestali vyrabat na co som si zvykla... Joj, ale to uz sem nepatri.

marikap18
autor
3. jan 2017

@sash37
@maminecka2 Ved toho sa bojim, ze aj pri tychto plienkach nebola zmena nielen obalu, ale aj funkcie. Podla mna tu priedusnost odstranili. Pokusim sa nakupit este do zasoby tie predchadzajuce.😉

marikap18
autor
3. jan 2017

@jankalukasova Priznam sa, ze aj mne to slovo bolo divne, ale neriesila som to...😉

kristinka25
4. jan 2017

Ahojte kočky,necitala som vsetky komentare ale aj ja som si objednala pampersky a prisli mi bohuzial v tom novom obale,tak som ich hned vyskusala a teda o spokojnosti nemozem ani hovorit, pampers si touto zmenou pokazi svoje meno a kvalitu,plienky sa vo vnutri zozmolia do jednej "guce" a pustaju kusky "vaty" na ritku,absolutne sa nedaju porovnat so starou strukturou,teda zatial som pouzila len 4ks plienok ale uz vidim rozdiel,vobec si neviem predstavit ich davat synovi na noc.

maminecka2
6. jan 2017

@marikap18
@kristinka25 Som zvedava na vysledok vasich testov, dajte potom vediet, aj my davame tieto na noc, este mame stare

dada200
6. jan 2017

@marikap18 na českej FB stránke je neskutočne veľa negatívnych komentárov na tieto nové pampersky premium care. Mamičky sa veľmi sťažujú,že sú úplne zle!

matka1989
6. jan 2017

my mame tie starsie a tiez som si vsimla ze sa stazuju ... myslela som ze len obal menili ..

maminecka2
7. jan 2017

Baby myslite ze v Raakuuskuu by boli lepsie? Len asi aj s prirazkovou cenou... Akurat tam dnes idem na prasok na pranie a tekvicovy olej, tak kuknem cenu. Len je mozne ze tam zmena dorazi inokedy. Slovenskooo je smrrrrt!

eliniatko
7. jan 2017

nečítam všetko komenty, ale pravda je že plienky konštantne menia, takže to že je zmena na obale príp. aj v zložení ni je nič nové ani deivé. pri prvom synovi boli naozaj neskuočne savé, momentálne posledný update po ktorom sme ich skúšali (odstránenie sieťky u malých veľ. plus modré perly či čo to) spôsobil, že mi nesali ani spolovice tak ako doteraz a syn mi ich precikal x z balenia, čo sa dovtedy nestávalo, takže pre nás žiadne že zlepšili sa, ale veľmi zhoršili. takže my ich už nekupujeme. ak zaregistrujem inú zmenu príp. recenzie mamičiek čo budú ospevovať nový typ, a možno aj dobrú cenu, tak možno skúsime znova. každopádne zmena sama o sebe nie je dôvod na paniku, ale ich zhoršenie, ak nastane (čo aj nastalo, aspoň za nás) je keď tak dôvod na zmenu značky, čo sme aj urobili. každá si to urobí sama ako potrebuje.

uzanka16
7. jan 2017

ja som tieto plienky pouzivala niekolko mesiacov, najprv som bola spokojna, vsetko vyhovovalo, potom odstranili tu sietku a plienku mi mala vzdy precikala,aj trocha stacilo ze sa pocikala a plienka posobila akokeby tam liter vycikala a plienku som mohla menit, dalsia vec zacali mi neskutocne smrdiet, predtym mi tak nesmrdeli

uzanka16
7. jan 2017

ak chces este viac pozistovat alebo vymenit si nazory, nevie ci si ale ak nie si, pridaj sa do tejto skupinky https://www.modrykonik.sk/group/5543/- plienky v akcii tam sa riesia aj recenzie aj zle skusenosti s plienkami, tam budes viac chapania

jonnie
7. jan 2017

@maminecka2 Ten zobrazovaci pasik mali plienky Babylove z DM - ale po urcitu velkost. Neviem-ci po vel.3 alebo ako.