Zlý monitor dychu

alex5896
14. feb 2022

Ahojte prosim vas mala som pozicany monitor dychu z porodnice nemali sme za pol roka ziadne falosne hlasenie....museli sme ho vratit tak sme si kupili novy monitor mame ho par tyzdnov a uz mal 5 falosnych hlaseni ....vsetko dodrzujeme ako mame....uz ste reklamovali monitor dychu? Poskytla vam dodavajuca firma zatial nahradny monitor kym bol ten vas v servise? Neviem ako dalej ak ho dam na reklamacku co mam robit mesiac nemozem fungovat bez monitoru a novy nebidem kupovat ako ste to riesili ? Nechcu mi ani vymenit kus za kus co je podla mna pri takejto citlivej veci normalne.

milka1988
14. feb 2022

@alex5896 používané monitory by sa mi kalibrovat. Roboa to nejaké firmy ale neporadim aké. V nemocnici ich maju stale kalibrovane preto su lepšie ako kupované od ruky. Co sa tyka noveho v Tom žiaľ neporadim :/
Tak by som skusila to riešiť formou ze si pohladate firmu na kalibraciu

alex5896
autor
14. feb 2022

@milka1988 pride mi to riadna hlupost dala som 80ecok za novy ...firma neposkytne ziadny servis resp ma nechaju mesiac bez monitoru ja nwm...myslim ze by to mali mat dako osetrene aj z nasho hladiska ...nemozem byt bez monitoru a kupovat novy je hlupost potom budem mat dva 🙈 och chore

milka1988
16. feb 2022

@alex5896 ako ano logiku to nedáva ked nový tak má fungovať, ak nefunguje tak výmena kus za kus ... No lenže sme na Slovensku :( tak si jedine ešte požičiat od niekoho z mesta kto by bol ochotný kým ten váš nezreklamuju

qetka
16. feb 2022

skus sa popytat vo vasej zdravotnej poistovni. Niektore poziciavaju