Žirafa hryzatko

21. mar 2024

Ahojte, vy ste dávali do sterilizatora hryzatko?

cookie29
21. mar 2024

to su tie ktore boli vnutri plesnive ze? nejaky cas dozadu bola afera neviem ci odvtedy nieco s tym urobili

sabinami
21. mar 2024

Nedávam žiadne hracky do sterilizatora, nastirekam Aquaintom a utriem. Presne kvôli tým plesniam si dávam pozor na hracky/hryzadla ktoré majú otvor, pleseň v nich vznikne pravdepodobne preto že sa tam dostane voda a vlhkosť je ideálnym prostredím pre plesne preto ich neumývam a do vane ma tiež len take bez dierky

kitycat
21. mar 2024

Ak chces tuto zitafku, je aj varianta bez diery

autor
21. mar 2024

Uz som dala do sterilizatora😳😳😳 na pleseň som ani nemyslela🥲🥲🥲, a počujem že už vo vnútri je aj voda…. Môžem už aj vyhodiť že? 🥺

thereisabear
21. mar 2024

Teraz dáš sterilizovať a o 2 mesiace ti bude jesť smeti zo zeme a hlinu z kvetináčov (obrazne alebo doslovne).

cookie29
21. mar 2024

@thereisabear ja by som sa viac bala plesni ako hliny...

autor
21. mar 2024

Asi tak.

sabinami
21. mar 2024

Ja by som asi už radšej vyhodila no 🙁

@thereisabear Je veľký rozdiel medzi špinkami/hlinou a plesňami, plesne spôsobujú naozaj veľmi vážne ochorenia či dokonca imunitne zmeny takze tu nie je o čom, plesniam sa treba vyhýbať a obzvlášť pri detoch

thereisabear
21. mar 2024

@sabinami samozrejme. Ja narážam na to, že podľa mňa je zbytočné sterilizovať hryzátka. O chvíľu bude dieťa na zemi a zje kadečo.

sabinami
21. mar 2024

@thereisabear ahaa inak som to pochopila, tak toto áno súhlasím 🙂

andreatytler
22. mar 2024

Nie, hryzatko som nesterilizovala, prave preto ze ked mu sli zuby, tak stvornozkoval a daval do ust vsetko na co dosiahol. Nema to cenu.