Ahojte, vy ste dávali do sterilizatora hryzatko?
Nedávam žiadne hracky do sterilizatora, nastirekam Aquaintom a utriem. Presne kvôli tým plesniam si dávam pozor na hracky/hryzadla ktoré majú otvor, pleseň v nich vznikne pravdepodobne preto že sa tam dostane voda a vlhkosť je ideálnym prostredím pre plesne preto ich neumývam a do vane ma tiež len take bez dierky
Ak chces tuto zitafku, je aj varianta bez diery
Uz som dala do sterilizatora😳😳😳 na pleseň som ani nemyslela🥲🥲🥲, a počujem že už vo vnútri je aj voda…. Môžem už aj vyhodiť že? 🥺
Teraz dáš sterilizovať a o 2 mesiace ti bude jesť smeti zo zeme a hlinu z kvetináčov (obrazne alebo doslovne).
@thereisabear ja by som sa viac bala plesni ako hliny...
Asi tak.
Ja by som asi už radšej vyhodila no 🙁
@thereisabear Je veľký rozdiel medzi špinkami/hlinou a plesňami, plesne spôsobujú naozaj veľmi vážne ochorenia či dokonca imunitne zmeny takze tu nie je o čom, plesniam sa treba vyhýbať a obzvlášť pri detoch
@sabinami samozrejme. Ja narážam na to, že podľa mňa je zbytočné sterilizovať hryzátka. O chvíľu bude dieťa na zemi a zje kadečo.
@thereisabear ahaa inak som to pochopila, tak toto áno súhlasím 🙂
Nie, hryzatko som nesterilizovala, prave preto ze ked mu sli zuby, tak stvornozkoval a daval do ust vsetko na co dosiahol. Nema to cenu.
to su tie ktore boli vnutri plesnive ze? nejaky cas dozadu bola afera neviem ci odvtedy nieco s tym urobili