Vedel by niekto poradiť teplúčky zimný spací vak pre novorodenca? Ťažko mi takto cez internet zhodnotiť či bude spací vak dostatočne teply, tak by mi pomohlo keby niekto odporučil z vlastnej skúsenosti. Ďakujem
Perinka
zimný spací vak? A kde v ňom bude spať? Doma hádam v noci kúrite. Pozor, aby si zbytočne neprehrievala miminko.
Skuste pozriet znacku Little Angel, maju skvele oblecenie aj spacie vaky z materialu Outlast, ktory ma termoregulacne schopnosti, pripadne hladajte vyrobky z merina, tiez su skvele.
@spadnutaslivka mimo tému ale v noci sa kúriť v izbe nemá. Je to škodlivé jak pre dieťa tak pre dospelého takže autorka asi vie čo chce.
Prvé 2-3mesiace v perinke a potom jednoznačne vacice.sk
Nikdy by som uz iný vak nechcela.
@spadnutaslivka co myslíš, ze vyrábajú pre deti spacie vaky na zimu do -20?
Logicky ze su vyrábané do izbovej teploty, len sa predpokladá, že v zime je v izbe nižšia teplota ako v lete a sú trochu hrubšie ako letné
Pozri si spacie vaky grobag. Maju rozne hrubky. Na ich uk stranke maju aj tabulku, ze ako obliekat dieta do jednotlivych vakov pri roznych teplotach v izbe. Pouzivala som vsetky hrubky vakov a velka spokojnost. Rada spim, ked je v izbe zima a so spacim vakom som mala istotu, ze aj dieta bude ok a nebude odokryte.
My sme objednávali z Jukki 😊