Zimný spací vak pre novorodenca

1. sep 2021

Vedel by niekto poradiť teplúčky zimný spací vak pre novorodenca? Ťažko mi takto cez internet zhodnotiť či bude spací vak dostatočne teply, tak by mi pomohlo keby niekto odporučil z vlastnej skúsenosti. Ďakujem

len_nig
1. sep 2021

My sme objednávali z Jukki 😊

evkamotka
1. sep 2021

Perinka

spadnutaslivka
1. sep 2021

zimný spací vak? A kde v ňom bude spať? Doma hádam v noci kúrite. Pozor, aby si zbytočne neprehrievala miminko.

kikk
1. sep 2021

Skuste pozriet znacku Little Angel, maju skvele oblecenie aj spacie vaky z materialu Outlast, ktory ma termoregulacne schopnosti, pripadne hladajte vyrobky z merina, tiez su skvele.

kkovacovak
1. sep 2021

@spadnutaslivka mimo tému ale v noci sa kúriť v izbe nemá. Je to škodlivé jak pre dieťa tak pre dospelého takže autorka asi vie čo chce.

maximilie
1. sep 2021

Prvé 2-3mesiace v perinke a potom jednoznačne vacice.sk
Nikdy by som uz iný vak nechcela.

@spadnutaslivka co myslíš, ze vyrábajú pre deti spacie vaky na zimu do -20?
Logicky ze su vyrábané do izbovej teploty, len sa predpokladá, že v zime je v izbe nižšia teplota ako v lete a sú trochu hrubšie ako letné

zuzanaete
1. sep 2021

Pozri si spacie vaky grobag. Maju rozne hrubky. Na ich uk stranke maju aj tabulku, ze ako obliekat dieta do jednotlivych vakov pri roznych teplotach v izbe. Pouzivala som vsetky hrubky vakov a velka spokojnost. Rada spim, ked je v izbe zima a so spacim vakom som mala istotu, ze aj dieta bude ok a nebude odokryte.