Ahojte dievčatá, som rozhodnutá pre zimný fusak Cottonmoose. Len mám dilemu ktorý vybrať. Malý má 5 mesiacov, tak rozmýšľam, ktorý fusak zvoliť keďže bude ešte aj do vaničky aj do športovej časti. Či ten klasicky ktorý uvádzajú od 0-12 alebo ten rastúci. Prosím poraďte. Ďakujem vám 😍
@queeninthenorth určite ber prvy,buducu zimu,ked bude mat rok a pol,isto este fusak vyuzijes
Ja mam ten spodny,akurat v tej vrchnej farbe. Maly ma 14 mesiacov a este sa krasne zmesti, nie je mu kratky 🙂
@queeninthenorth mám ho aj ja, kupovali sme, keď mal maly 6 mesiacov, stále ho používam a už má vyše 1,5 roka, určite rastúci!!!
@queeninthenorth máme taký fusak a dcérka sa zabáva tým, že obžužláva tú kožušinu. Takže som ju musela odopnúť, nakoľko mala vždy ústa a rúčky od chlpov.
Ja mam ten prvy a som rada, ze som zobrala dlhsi, lebo synceka za mesiac vytiahlo o 10cm 🙈 a podla mna sa vyuzije dlhsie, kedze neskor tam moze ist aj v topanockach.
@queeninthenorth ak by si chcela bazarovy, mam na predaj, aj rukavice k tomu 🙂
zvolila by som ten prvý, tiež po ňom pokukujem :D príde mi to viac a dlhšie využiteľné