Zimné topánky pre trojročné dieťa

20nina14
3. jan 2016

Ahojte maminky, prosim poradte mi nepremokave a kvalitne zimne topanky ci snehule pre skoro trojrocneho chlapca....dakujem

8291
3. jan 2016

Ja som malej kúpila v CCC takmer po členky sú pogumovane,vyššie látkové na stiahnutie a vnútri huňaté.hoci sú chlapčenské tmavo modro sive ale vynikajúce.mali čísla od 21-30.kupovala som pred Vianocami mali 30% zlavy tak ma vyšli 10,40€.sú super

seahorse27
3. jan 2016

Crocs - su paradne, nepremokave, lahucke, jednoducho sa obuvaju, vela farieb na vyber. Ja ich kupujem dcerke kazdu zimu od 3 rokov, uz mame tretie v poradi 🙂

bosoriak
3. jan 2016

@20nina14 No zistila som, ze 100% nepremokave boli len tie, co mali na spodu gumu. Este pomerne spolahlivo nepremokave sme mali Elefanten z Deichmannu. (Kym s nimi dcera necvachla do fakt ze velkej mlaky a natieklo zvrchu) Ale su trochu drahsie. Najnovsie mame z Lidlu tie snehule a zatial nepremokli.
Ale netestovala som tie uplne najdrahsie, Superfity a Goratexy, ale tolko penazi za cizmy na jednu sezonu nedam, takze neviem ake su tie.

vvia
3. jan 2016

Ja som milovnicka Primigi , podla mna na zimu naj. Mimo zimy edte kupujeme goratex, superfit...

saurian
3. jan 2016

my kupujeme uz cca 4,5r len Superfit. su skutocne nepremokave (moze sa aj do vody postavit) a nemaju "rovnu" podrazku (maju tu lepsiu zo zdr.hladiska, neviem presne ako sa tomu hovori). zatial sme ziadne "neznicili", z kazdych vyrastli.

adalea
3. jan 2016

Viking goratexove, kupujeme každý rok, má už tretie, maximálna spokojnosť.

pribinak
3. jan 2016

Superfit - goratexove, inu značku topánok ani nekupujem

stenin1013
3. jan 2016

prosim vas kde kupujete tie superfitky? nevie niekto ci sa daju odskusat niekde v kosiciach? dakujem

pribinak
3. jan 2016

@stenin1013 pozzri www.beni.sk

Ale odporucam normalne odskusat

simsalabim
3. jan 2016

@stenin1013 v humanicu ich maju.

winnerka
3. jan 2016

My kupujem obom deťom superfitky a na zimu maju cizmicky zn. Protetika

verushkokav
3. jan 2016

kukni si sportissimo , my kupujeme tam - velký výber - skvelé ceny

zk3
3. jan 2016

Decathlon-zimne cizmy/gumaky,v spodnej casti guma ktora chrani pred vlhkostou,kozusinka v celej topanke,vyzeraju pritismykove;relativne ohybne(nie tvrde a neohybne ako vacsina topanok);12 eur