Ahojte maminky, prosim poradte mi nepremokave a kvalitne zimne topanky ci snehule pre skoro trojrocneho chlapca....dakujem
Crocs - su paradne, nepremokave, lahucke, jednoducho sa obuvaju, vela farieb na vyber. Ja ich kupujem dcerke kazdu zimu od 3 rokov, uz mame tretie v poradi 🙂
@20nina14 No zistila som, ze 100% nepremokave boli len tie, co mali na spodu gumu. Este pomerne spolahlivo nepremokave sme mali Elefanten z Deichmannu. (Kym s nimi dcera necvachla do fakt ze velkej mlaky a natieklo zvrchu) Ale su trochu drahsie. Najnovsie mame z Lidlu tie snehule a zatial nepremokli.
Ale netestovala som tie uplne najdrahsie, Superfity a Goratexy, ale tolko penazi za cizmy na jednu sezonu nedam, takze neviem ake su tie.
Ja som milovnicka Primigi , podla mna na zimu naj. Mimo zimy edte kupujeme goratex, superfit...
my kupujeme uz cca 4,5r len Superfit. su skutocne nepremokave (moze sa aj do vody postavit) a nemaju "rovnu" podrazku (maju tu lepsiu zo zdr.hladiska, neviem presne ako sa tomu hovori). zatial sme ziadne "neznicili", z kazdych vyrastli.
Viking goratexove, kupujeme každý rok, má už tretie, maximálna spokojnosť.
Superfit - goratexove, inu značku topánok ani nekupujem
prosim vas kde kupujete tie superfitky? nevie niekto ci sa daju odskusat niekde v kosiciach? dakujem
@stenin1013 pozzri www.beni.sk
Ale odporucam normalne odskusat
@stenin1013 v humanicu ich maju.
My kupujem obom deťom superfitky a na zimu maju cizmicky zn. Protetika
kukni si sportissimo , my kupujeme tam - velký výber - skvelé ceny
Decathlon-zimne cizmy/gumaky,v spodnej casti guma ktora chrani pred vlhkostou,kozusinka v celej topanke,vyzeraju pritismykove;relativne ohybne(nie tvrde a neohybne ako vacsina topanok);12 eur
Ja som malej kúpila v CCC takmer po členky sú pogumovane,vyššie látkové na stiahnutie a vnútri huňaté.hoci sú chlapčenské tmavo modro sive ale vynikajúce.mali čísla od 21-30.kupovala som pred Vianocami mali 30% zlavy tak ma vyšli 10,40€.sú super