Pekný deň, akú značku topánok poradíte na zimu? Synček je prvý rok chodec v zime a rozhodujem sa aké topánky kúpiť. Žijeme na dedine, takže veľa času trávime v prírode, takže potrebujem niečo aj do blata. Nejaké náhradné a potom niečo teplejšie do snehu. Neviem z praktického hľadiska koľko topánok aby ich nemal zbytočne veľa ale zároveň mal do každého počasia vhodné. Bude mať 2 roky. Poraďte tie čo máte skúsenosti, čo sa najviac oplatí. Predsa tie topánky niesu lacné a využije ich len pár mesiacov 😏. Ďakujem
Ecco, Supetfit
@anjelik1991 Demar snehule urcite su makke a teple a za prijatelnu cenu. Potom od DDstep su aj zimne cizmicky a odporucam skor na suche zipsy ako na zips.
@anjelik1991 Tak hadam take, ake mu budu pasovat a samozrejme primerane k zimnemu obdobiu. Moja najmladsia bola tiez ako 2 rocna prvy krat chodec v zime (vianocne dieta). Nohu musis odmerat po dlzke a sirke pridat minimalne 1,2 cm a s tymito mierami ist kupovat. My sme BF, takze konvencne topanky neporadim. Ty musis rozhodnut, co pre tvoje dieta chces. Apropo, sme nedaleko Alp a stacia na zimu 2 pary.
@anjelik1991 snehuliek pre male deticky je velmi vela na bazariku za super cenu a stav si myslim ako nove nakolko tak male deticky ich este nestihnu znicit, tak mozno skus v obchode vyskusat a na bazariku kupit alebo rovno na bazariku do 15 -20 eur kupit snehulky urcite s ovcim runom odporucam.
napr https://www.modrykonik.sk/market/obuv/3cqgob/sn...
neviem aku velksot potrebujes ale ten 1 -1,5 cm aby mal rzervu
@anjelik1991 ja som kupovala v Lidli.
@anjelik1991 do snehu aj blata za mna Sorel alebo Merrel
@anjelik1991 Sorel som myslela tento typ.lahko sa umyvaju a su tusim az do -25 stupnov. https://www.amazon.com/Sorel-Snow-Commander-Boo...
@mediana
@kvietok173 cez bazár som topánky nekupovala, bojím sa že malému nebudú sedieť a potom už ich nevrátim. Takže cez eshop je to výhodnejšie. U nás máme jedine Deichmann, takže nemáme kde vyskúšať. Tie demart vyzerajú dobre 🙂
@anjelik1991 v CCC majú veľ 20-24 celkom teraz v akcii 1+1 zdarma. Kúpila by som zimné kožené Lasocki.
Cez bazár by som nekupovala, jedine ak nové cez ten bazár zo značky, ktorá tvojmu dieťaťu sedí (nie každému sedí každá značka), lebo vychodené topánky tak malému dieťaťu môžu uškodiť na klenbu.
@anjelik1991 takýto typ by som ja osobne pozerala. Kožené na suchý zips, zatepene a aby bolo zapínanie na zips i zboku. 🙂 https://www.modrykonik.sk/market/obuv/2hos8g/zi...
Ja som zvykla kupovat jedny nove protetiky barefoot (na suchu zimu + "suchy" sneh, dlhsia chodza po meste - su fajn ohybne) a snehule som mala prve 2 zimy z druhej ruky tiez 1 kus (do mokreho snehu a na sankovacky, inak na chodzu su dost tvrde)...tuto zimu ma uz snehule nove lebo v jej cisle uz byvaju viac obnosene..vzdy nam teda stacili 2ks zimnych topanok
@anjelik1991 určite dvojo, snehule Demar za mna super, plus druhe z CCC som zvykla kupovat, teraz väčšie aj zo sportisima
@anjelik1991 cez Cooltopanky vies objednat a aj vymenit zdarma ak nesadnu a kozene tak male jedine topanocky na suchace ci uz DDstep ci barefoot protetiky ine nekupuj tieto su makkucke a siroke na nozku ale snehulky nieco ako som ti uz poslala
Aby sa mu pohodlne chodilo a snehuliek z druhej ruky by som sa nebala ak sa utahuju suchacom ci snurkami 🙂
@kvietok173 ahoj, pocuj ten eshop cooltopanky je okej ? Chcem objednať demary obom synom len sú tam dosť lacné tak sa bojím či to není nejaký podvodny eshop
@lauxx3 ano su ok ja som tam pred mesiacom objednavala a jedny som menila za ine tak som postou vratila a poslali mi ine.
@kvietok173 ďakujem ♥️
Neviem ci si potrpis na novú obuv, ja som kupovala mojej teraz tu z bazáru MK značku Primigi, som veľmi spokojná, topanky ako nove a kvalitné. Ale dobre sú všetky drahšie značky, DD Step, Protetika, Geox, čokoľvek... Mame dvoje snehul a jedny čižmičky do mesta