Zimné topánky pre nožičku s dominantným palcom

igabi
21. okt 2020

Ahojte maminky. Veľmi vás prosím o radu. Od začiatku oktobra zhanam topánky pre malého. Prehodky, lahsie čižmy, teplejšie cizmy. Má naozaj výrazný dominantný palec. Jedine čo som zohnala sú tenisky Puma a topánky Freyco ale tie už sú mu malé. Neviete ni poradiť ktoré značky by mu mohli sedieť a s ktorými máte dobrú skusenost.

eestimlha
21. okt 2020

napiste rozmery nozky - dlzku chodidla aj sirku a ci ma vysoky, normalny alebo nizky priehlavok, potom poradime.

yanni
21. okt 2020

@igabi presne ako pise
@eestimlha potrebuje rozmery. Moje baby maju tiez dominantny palec (zdedene po mne). Musis ist do barefoot, kedze klasicke topanky su site bud do spicata alebo okruhle. Velmi zalezi od rozmerov. Ja mam 5 rocnu, chudu, dominanty palec, sirota noha v prstovej casti, a potom sa jej zuzuje a päta velmi uzka. Pasuju jej super české Fare Bare a nemecke Wildling. Take mame teraz tie. Mladsia ma sice len 21 mesiacov ale dlhu uzucku nozku a tiez en palec. Vyskusali sme vselico. Pasuje jej v tomto momente Filii a Wildling. Inak noha sa vyvija, gaize pravdepodobne neostanes pri jednej znacke. Starsia mala dlho nozku ako mladsia. Uzucku. A zrazu vpredu vejarik(plutvicka). Takze sme museli Filii menit, kedze tie su robene na uzsie nohy. Dolezite je aj aky ma nart. Ak vysoky, tak pri takejto kombinacii sa nahladas este viac. Nastasie maju moje normany az nizsi nart.

igabi
autor
21. okt 2020

@eestimlha dĺžka nohy 15,2cm(keď sme merali na meradle vyšla presne noha velkost 24) šírka pod prstami keď stoji 6,9cm, šírka päty keď stoji3,4. Priehlavok má myslím normalny ale celé pošlem foto

igabi
autor
21. okt 2020
igabi
autor
21. okt 2020
igabi
autor
23. okt 2020

@igabi
@eestimlha
@eestimlha dobrý den len sa chcem spytat,rozmery nohy aj foto som poslala. Vedeli by ste ni prosím poradiť?

yanni
23. okt 2020

@igabi cim si nohu merala? Treba odmerat obe. Casto byva jedna dlhsia/sirsia. Tiez nech sa dieta postavi a odfot nohu zboku pri plnom zatażeni.

igabi
autor
24. okt 2020

@yanni merala som krajčírskym metrom.