Zimné oblečenie pre 16 mesačnú

29. aug 2021

Ahojte.
Poraďte mi, čo v zime malej (16mesiacov) obliecť.. V kočíku fusak to je jasné ale ona už chce viacmenej sama chodiť.. Čiže nejaké teplé čižmi a overal nejaký? Máte tip na nejaký fakt teplý,nepremokavý ? Alebo stačí zimná bunda a teplejšie gate ? Ja fakt netuším, po čom sa mám obzerať.

patka06
29. aug 2021

Ak už sama chodí tak fusak nevyužiješ, neviem si predstaviť dávať dieťa v čižmách do fusaku
Oteplovačky - nohavice + vetrovka alebo zateleplené nohavice + vetrovka na nohy čižmy
Ak je chladno prekryť nohy dekou , prípadne nánožníkom od kočíka

alexandra2468
29. aug 2021

Nasa mala v tom veku overal a zimne topanky. Overal urcite odporucam lindex, stoji asi 80e ale je super teply a nepremokavy. Topanky, to je individualna zalezitost uz.

ruzasipova
29. aug 2021

Mala som overal z lidlu a zvlast bundu a oteplovaky. A cizmy. Ked dieta raz zacne chodit, uz je v kociku len dobrovolne - teda viac nie je ako je.

danieladugard
30. aug 2021

Pančuchy, rifle alebo iné nohavice. Naša ma 2,5r teraz, na dlhé trate je v kočíku, alebo ani po obchodoch ju nenechám behať, keď potrebujem vybaviť veci, nebudem sa tam s nou naháňať pol hodinu, takže sme aj poslednú zimu, keď mala 2r využili fusak, dám jej vtedy čižmy vždy dole, nosila členkove, v kočíku je dobrovoľne, ale na báze, že som ju vždy učila, že proste teraz niečo vybavíme, potom si pobeha atď, scény mi nerobí. Overaly sú fajn, ale neznášam ako sa to oblieka, mení plienka atď.. Takže za mňa určite rifle alebo iné nohavice a pančuchy, k tomu napr parka ako bunda.

marianarem
30. aug 2021

@ruzasipova Jaaaj keby toto bola pravda... moj uz chodi takmer pol roka a aj tak sa chce hlavne vyvazat alebo nosit 😓 Snazim sa mu zabezpecit dost pohybu, ale musim sa ozaj ze snazit.
Ale k veci, v zime bude mat oteplovacky (podostavali sme rozne hrube, tak podla teploty) a sveter a bundu. No a do kocika ten fusak, mam rastuci, tak to tento rok este potiahneme s nim.

henka123123
30. aug 2021

Ak chodi tak fusak naozaj nevyuzijes maximalne ak ti soava v kociku tak vtedy ho vyuzijes(proste vyzujes dieta)...ak uz chodi mne sa velmi osvedcili oteplovackove nohavice take na traky a na to bunda.ked som aj vosla s nim niekam na chviku proste sa dala bunda dole a super.....ak nechodi tak overal fusak a ides.....po to som davala body pancuchy tenka mikina

enoula
30. aug 2021

U nas sa vyuzilo aj jedno aj druhe. Zimny fusak je rastuci, takze z predch.zimy ešte a overal nejaky lepsi z bazosu. Prany v geli na sportove veci. Lebo aj tak bol cely spinavy nonstop kedze v zime je viac blata ako sucha ci snehu