Zimné čižmy CCC Lasocky pre deti

18. okt 2021

Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti so zimnými čižmičkami pre deti lasocky z CCC? Sú teplé? Nepremokli cez zimu, keď je taký mokrý sneh. Na dizajn sa mi jedny veľmi páčia, sú aj kožené, chcem hlavne aby mala nôžku v suchu. Prípadne iná značka s ktorou máte dobré skúsenosti, tak do 50€.

nikpa
18. okt 2021

CCC je šmejd, aspoň každé topánky ktoré sme odtiaľ mali sa veľmi rýchlo rozpadli, poprípade do nich zatekalo. Ja kupujem deťom na zimu DD step, sú teplé, mäkke a netečie do nich.

simca06022011
18. okt 2021

CCC ja nekupujem nic, okrem nejakych prilezitostnych balerin a pod, co par krat obuje okolo domu... na zimu napr. protetika ma este take nizsie ceny (my sle okrem nich napr. super fit, geox... nosili)

matuss1818
18. okt 2021

ja mám dobrú skúsenosť s ccc lasocki kids, môj malý mal zimnú obuv a v pohode, nožička teplá, suchá

sona96
18. okt 2021

Môj mal vlani odtiaľ čižmy a boli sme veľmi spokojní. Vždy mal suché a teplé nožičky. Čižmičky boli mäkké, pekné a ľahko sa nazuvali. A to my sme zalesaci a ťahali sme ho chudáka v každom počasí von do snehu a plackanice.

matuss1818
18. okt 2021

@sona96 my podobne tak 🙂

renka30
18. okt 2021

CCC ma rozne znacky a Lasocki je podla mna ta najkvalitnejsia, dcera mala odtial zimne topanky a bola som spokojna. ja si tam tiez kupujem zn. lasocki a vydrzia mi vzdy niekolko rokov

vikusjk
18. okt 2021

Lasocki kupujem dcere, aj kozene sandalky na leto, aj cizmy na zimu. Kupovali sme Kids, uz sme presli na Young. Cizmy impregnujem, cize nepremokaju. Na nasu bratislavsku zimu jej zatial stacili a nebola jej zima na nozku, do Tatier ma snehule 😅 My mame celkovo s CCC dobre skusenosti, zatial sa nic nerozpadlo ani mne, ani muzovi ani dcere, nakupujeme tam casto.

autor
18. okt 2021

Ďakujem baby, uvidím teda ☺️ snehule do veľkého snehu už má kúpené a tieto som chcela tak na prechádzky a na návštevy keď pôjdeme ☺️

alzbeta311
18. okt 2021

.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
18. okt 2021

To uz radsej do Deichmanu vybehni..Kazdy rok bravam Cortiny alebo Dtexy ma ich aj tak len na jednu sezonu noha vzdy tepla sucha a cena prijatelna..ak natrafis na zlavy mas za tu cenu aj 2-3 pary ktore vies tocit medzi sebou.
A raz sa mi podarili v Lidli super nepremokave makucke uzasne zateplene aj dizajnovo krasne za nejakych smiesnych par supov. a mozem skonstatovat ze som ich odovzdavala dalej fakt ako nove a to sme v nich pobehali po vode po blate po snehu vsetko prezili bez ujmy..

evaachesa
18. okt 2021

Z CCC kupujem pre seba len Lasocki kožené a som nadmieru spokojná. Pre dieťa som neskúšala, keďže sa mi detská obuv zdá byť tvrdá a neohybná...no neviem či to bola Lasocki značka čo som mala v rukách 🙄