Zima bez cumlíka

mizu89
16. nov 2020

Ahojte chcem sa len spýtať.ako ste riešili chladné dni bez cumlíka.dieta spí cez deň v kočíku a začína sa ochladzovať a fúkať vietor.cumel nechce.mam mu prehodiť cez kočík plienku aby mi nefukalo aby sa nenadychal studeného vzduchu alebo to neriešiť.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dendulik82
16. nov 2020

ani jedno moje dieta nemalo cumel, preto ma zaujima suvislost. V hlbokej vanicke su tak zababusene a chranene deti, ze nema sancu sa tam nejak extra studeneho vzduchu nadychat.Este aj nanoznik sa da vacsinou ohnut, aby nefukalo na babo.

diewcatqoo
16. nov 2020

Mam decembrove dieta, bezcumlove a nikdy mi nenapadlo toto riesit. Deti su v hlbokom kociku dostatocne chranene.

siska53
16. nov 2020

@mizu89 tak nad tym som sa.nezamyslala veru.. ani jedno dieta nemali cumel.. nic som.neprehadzovala.. su jarni, cize v zime mali medzi 8-12 mesiacom..
Ved boli vo fusaku a dost naobliekani.. dokocna uz sedeli, nic som.neriesila, chori neboli.

zuzikak
16. nov 2020

ked dieta nema cumel, tak by som to extra neriesila. Ak bude chladno, plienka cez striesku ti aj tak nepomoze. Ak by bol silny vietor, to uz by mohol byt problem. Ale dieta ma urcite dobre zabalenu hlavicku v kvalitnej ciapke, je v overale a fusaku - bude v poriadku.

snazilka_bio_mamka
16. nov 2020

aky to ma suvis zima s cumlikom? viete mi to niektora vysvetlit 🙂 dakujem

lenkalencesova
16. nov 2020

@snazilka_bio_mamka mne to hovorila svokra, keďže moje deti nemali cumel, nafuka im do úst studený vzduch, och joj, už aj im daj dudel :D
Za mňa jednoznačne neriesit, nič sa nestalo ani jednému.

snazilka_bio_mamka
16. nov 2020

@lenkalencesova jajj ze ma trocha pootvorene usta a fuka mu tam chladny vzduch? toto ma nenapadlo nikdy.. pravda, este nemam deti a uz sa vopred bojim ze neviem taketo vychytavky :D

mizu89
autor
16. nov 2020

@lenkalencesova toto iste mi vraví moja mama že nafuka mu.tak preto sa pýtam.prvy mal cumel takže som ti neriešila.no tento pre zmenu nemá.

lenkalencesova
16. nov 2020

@mizu89 neviem odkiaľ to maju naše maminy, ale z toho veru moje deti choré neboli.

lenkalencesova
16. nov 2020

@snazilka_bio_mamka tých vychytavok, ale bude 😁

snazilka_bio_mamka
16. nov 2020

@lenkalencesova no uz sa tesim :D to aby som si začala robiť poznamky 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz