Zavinovačka verzus ulitka

anairam
9. feb 2016

Ahojte mamicky. Chcela by som Vas poprosit o referencie na Zavinovacky a ulitky. Cakame druhe babo na konci maja a neviem sa rozhodnut ci si zadovazit aj ulitku. Prveho mame chlapceka velkeho nespaca tak pri tom druhom by som sa chcela nespavosti vyhnut. Dakujem jrasne za vsetky referencie 🙂

katrin21
9. feb 2016

ja som za klasicku perinku, zavinovacku na snurovanie... 🙂

seahorse27
9. feb 2016

Prve dieta som mala v zavinovacke a neprotestovalo. Pri mladsom som skusala aj ulitku, ale nemala uspech, tak sme skoncili zas len pri zavinovacke.

misipka
9. feb 2016

U nas sa ujala ulitka, dokonca som si kupila dve (s vystuzenym chrbatikom) a jednu obycajnu na spanie, tie suche zipsy velmi ulahcuju balenie babatka, vsetky boli z biobavlny - velmi prijemny material, dcerke vyhovoval 🙂

simonnka2014
9. feb 2016

ja som tiez za zavinovačku na snurovanie

vydrnik
9. feb 2016

Ja som u deti mala zavinovacky na snurovanie

ukulela
9. feb 2016

ja mam velmi dobre skusenosti s ulitkou.. mala som dve. maly paradne spaval, da sa dat do sedacky, dobre sa to zavinuje s tymi suchymi zipsami, skratka spokojnost a odporucam vsetkym okolo.

isabella22
9. feb 2016

Taktiez ulitku odporucam.....☺uz mam 3 v zalohe☺

maminecka2
9. feb 2016

Ahoj, ja som mala pri prvom zavinovacky, take tie s cipkami s paperovym vankusom- a to presne 3 dni, zistila som totiz ze je mu v tom teplo a bol nespokojny. O ulitkach som este nechyrovala. Pri druhom som mala doma ulitky- po rodine- a nepouzila som ich lebo som bola leniva si precitat instrukcie a cakala som kym zacne byt maly nervozny a zle spinkavat a nejako ich nebolo treba. Spaval pri mne v posteli a to mu stacilo.