Ahojte mamicky. Prosim o radu. Budem mat letne dieta,nakolko som este nerodila v lete ani neviem,ci treba dieta davat do zavinovacky alebo do tensej?dakujem za kazdu radu😉😉😉
moja dcéra sa narodila koncom júna - boli 30tky... kdeže dieťa do zavinovačky...bola len položená na zavinovačke, alebo len tak volne na tenšej deke v kočíku... zavinovačku som začala používať až potom v neskoršom čase keď už boli noci chladnejšie...
mam dve letne deti, ani jedna nebola v zavinovacke, tenka deka alebo taka vacsia bavlnena prikryvka, v noci byvalo 25 stupnov, v zavinovacke by sa upiekli
maly sa narodil v 7/2021 boli extremne teploty, aj v termoregulacnej zavinovacke od Little Angel sa potil 🤷♀️ mal ju asi 3x a navyse kedze sa narodil vacsi, "hned" mu bola kratka, takze my sme potom velmi rychlo zavinovacku zrusili a rucky sme mu "viazali" plienkou ako v porodnici robili, kedze mal silny moorov reflex, takze za mna dve kupene zavinovacky zbytocna vec
Malá sa narodila v júli vonku horúčavy a naša malá najradšej bola v perinke hrubej 😀 ale záleží od bábätka;)
Mam julove deti,obe boli na noc v klasickej perinke,mala som hrubsiu vypln aj tensiu
Kup tenku, ale casto v nej asi nebude. Mne pomahala pri spani, riadne som ho do nej zviazala,upokojil sa a spinkal
@leuska1991 ja mam májové dieťa a v lete minimálne na noc pre lepší spánok som dávala do zavinovačky, nôžky mala buď holé, alebo len v plienočke, aby jej nebolo horúco