Ahojte,termín mám na začiatku augusta,čo si myslíte mám si kúpiť zavinovačku alebo netreba lebo bababtku bude teplo?Vobec netuším čo robiť😞ďakujem
my sme mali tiez babo v juli. a bez nej spat nevedelo. kupili sme letnu. summer wrap. taku vo najtensiu. vzdy mozes zavinut iba ruky tie budia najviac a nohy nechat hole. tiez zalezi ake bude leto vase dieta a ci byvate v tehle v tieni ci v podkrovi
Nemyslím si,že je to položka,ktorá finančné zruinuje a stále sa dá neskôr predať. A áno aj v lete je to super vec
ano
Ano mala som. Mne sa narodilo začiatkom augusta a mali sme zavinovacku. Také malé si nevie udržať teplo 🙂
Little angel termoregulačnú...mrkni bazárik, je ich tu zopár za super cenu 🙂
nie. mam obe letne deti , boli v tenkom spacom vaku, obe neznasali ruky prikryte,
Tiez mam dvoch letnych. nemal ani jeden.. tiez sa im v tom nepacilo.
urcite ano, zavinovacky su aj lahke v ktorych sa dieta nespoti... A najma pri zavinovacke nejde o to, aby dietatu bolo teplo ale o pocit bezpecia 😉
Nás sa narodil koncom augusta a zavinovačku sme používali. Odporúčam kúpiť tu čo má spevnený chrbát. Je tam vložený taký molitan alebo čo to je..
Kúpila by som jednu tenkú "pre istotu", niekedy sa s malinkým bábätkom lepšie manipuluje v zavinovačke
Ja som zavinovačku nepoužívala vôbec /dcéra je septembrová/
Za mňa tiez áno. Moj je májový a mam klasickú nemocničnú s letnou vložkou. Spaval v nej asi mesiac a pol
Asi zalezi aj od dietatka... ja mam jul a august... prvy chvilku vyuzil, druhy vobec... teplo mu bolo
Veru, zalezi od dietatka. Moj je junovy a absolútne v tom nechcel byt, v ziadnej.spaval len tak v hniezde. Doteraz neznasa byt prikryty.
Urcite ano, ale nejaku termoregulacnu. Tenke merino alebo little angel.