Ahojte,
prosím máte nejaké recenzie na zavinovačky Gimme five? jedná sa mi skôr o tie s kokosovou výstužou, ktoré sú zároveň na suchý zips a majú aj mašlu (v prípade že je bábätko menšie)
ďakujem za akékolvek recenzie 🙂
marlen
Ahoj ja som mala jednu na suchy zips ale tu sme pouzivali len ako deku, mala v tom nebola pekne zavinuta a vypadavala. Ja by som skor sla do takej co mozes zaviazat v 3 bodoch. Ja som si potom kupila takuto https://zavinovacky.heureka.sk/little-angel-zav... a vyuzila som na 100% do pol roka.
U nas jedine klasicka perinka na 3 viazania...zavinovacks neobopne babatko, vobec som nevyuzila...pre mna zbytocnost
u nas bola tiez zavinovacka zbytocna, klasicka perinka na maslicky drzala babatko pevnejsie, zavinovacka bola volna, pouzivala som ju na ozdobu do kocika ako na prikrytie babatka, ale nie na nosenie
@marlen_ka87 Mne sa na suchý zips neosvedčila. "Nesedí" tak dobre ako na obrázku, dieťa nie je dobre zavinuté.
Ja so s kokosovou výstužou nemala a ani som ju nechcela a to z dôvodu, že zavinovačky využiješ pár týždňov a podľa mňa je zbytočné investovať do nej kopec peňazí.
Klasika je najlepšia a niektoré deti zavinovačku proste neznesú.
ja som nemala ziadnu specialnu s kokosom..mala som taku podobnu z pepka...mala uz v porodnici roztiahla ruky a bola vonku..takze rychlo u nas skoncila..niektorym babatkam staci aj taka ...my sme museli zavinovat do ulitky..