Z ktorej znacky plienok sa deti najmenej vysypuju?
Podla vas....otvaram diskusiu 😀
Tak my sme sa ani z jedných neosypali, ale najviac nám vyhovovali Dada premium care, potom Pampers a potom Babylove.
Môj sa vysypal iba z pampers.
moja mala 4 znacky ziaden vysyp lebo sme ju umyvali
Nasej sedia pampers premium pampers pants a tesco premium ale mali sme aj babylove tie precikala.
Mne sa vyhadzala z babylove a to som pouzila 2ks 🤦♀️ aj ked sa doteraz sama sebe cudujem, ze som ich vobec skusila lebo uz na dotyk boli cudne.
Ako ktorému, moje deti nezniesli pampersky
Moja nezniesla pampersky, plienky s Tesco a Lidla jej sedeli najlepšie
Môj mal vysypanú prdel z pampers. Najviac nám vyhovuje babylove..
V pôrodnici nám dali plno vzoriek domov.. Od baby love po lupilu, pampers, colorky, fred flo ci ako sa volajú.. Ani z jednej plienky nemal problém.
Lilidoo, Huggies, Mamabär z Amazon- overené. Mladší je ale náchylnejší ako statsi. Hlavne ak ma stolicu pocas rastu zubov alebo zje mandarinku pomaranč. Pampers len tie super bez xy veci parfumov brala, su len do veľkosti 2/3 . Inak aj tie z dm su ok, len nám pretekalu.
Je to indiviualne. Nasej sedeli iba pampers premium care. Z inych sa vysypala po par plienkach. Aj z pampers active baby. A umyvali sme ju poctivo cize zlou hygienou to nebolo. Teraz je starsia a toleruje aj babylove z dm. Ale zbytocne neexpetimentujem. Stacili mi zaciatky ked sme nevedeli najst dôvod preco je kazdu chvilu s cervenym zadkom.
Za nás BABY BABY SOFT plienky
Zo žiadnych, kupujeme všetky možné a ešte nemal nič....
Toto je zbytočná diskusia. Každému dieťaťu „sadne" niečo iné. 🤷
To je ale strašne individuálne...to sa nedá takto...môjmu sedeli všetky plienky