Ahojte žienky neviete mi prosím niektorá pomôcť, čakám bábo a chceli by sme sa vyhnúť nevhodným nákupom keďže máme v rodine precitlivenú pokožku, chceli by sme nejaké skúšobné vzorky. Viete mi poradiť, kde sa také niečo dá kúpiť?
Ďakujem
áno lenže do pôrodnice musíme mať aj olejček,detské mydielko, šampónik. Pôrodnica kam idem rodiť si to vyžaduje.
Olejcek? To sa este požíva? Mne v lekarni odporučili sebamed mydlo - syndet, to je na citlivu pokožku. Naco šampón? Ved mnohe babatka nemajú ani vlasky ;)))
@obleckoknihy Co si to porodnica? To kde zijes? Sme v 21.storoci. Pekne im slusne vysvetlím,ze ja budem dieta umývať čistou vodou a mydlom a oni nech si vyzaduju co len chcú. Akoze co myslis,ze ti spravia ked to mať nebudes? Si svojpravna osoba.😉
A suhlasim s
@pribinak . Obe moje deti od malička umývam len čistou vodou a mydlom Bupi. Natierala som mozno do polroka kazde 2-3kupanie obycajnym avirilom. Potom uz mozno tak raz za mesiac. Obe deti majú perfektnú pokozku bez problémov.
@obleckoknihy olej kúp olivový v lekárni a detské mydlo, nič viac netreba.
Ja ti mozem poslat taky maly balicek vzoriek take male flasky weleda kozmetiky dojcenskej babatkovskej ak by si chcela. Je to nechtikova rada tusim
@evittam súhlasím..
@obleckoknihy ahoj, kedy máš termín? môžem po dohodo poslať nejaké vzorky detskej kozmetiky z eurony, 100% natural...ak budeš mať záujem, napíš.
@mell_j ahoj už nemáš tie vzorky?
Ved práve, ze ak mate citlivú pokožku, mali by ste sa kozmetike vyhýbať. Na začiatok okrem spec.mydla na umývanie ritky nepotrebujete nic. Voda uplne staci.
My mame tiez citlivú pokožku som používala detsky prášok a púšťala som 2x pláchanie a žmýkanie.
Babatko aj tak vonia pekne samo o sebe.