Vzorky detskej kozmetiky

obleckoknihy
10. mar 2018

Ahojte žienky neviete mi prosím niektorá pomôcť, čakám bábo a chceli by sme sa vyhnúť nevhodným nákupom keďže máme v rodine precitlivenú pokožku, chceli by sme nejaké skúšobné vzorky. Viete mi poradiť, kde sa také niečo dá kúpiť?
Ďakujem

pribinak
10. mar 2018

Ved práve, ze ak mate citlivú pokožku, mali by ste sa kozmetike vyhýbať. Na začiatok okrem spec.mydla na umývanie ritky nepotrebujete nic. Voda uplne staci.
My mame tiez citlivú pokožku som používala detsky prášok a púšťala som 2x pláchanie a žmýkanie.
Babatko aj tak vonia pekne samo o sebe.

obleckoknihy
autor
10. mar 2018

áno lenže do pôrodnice musíme mať aj olejček,detské mydielko, šampónik. Pôrodnica kam idem rodiť si to vyžaduje.

pribinak
10. mar 2018

Olejcek? To sa este požíva? Mne v lekarni odporučili sebamed mydlo - syndet, to je na citlivu pokožku. Naco šampón? Ved mnohe babatka nemajú ani vlasky ;)))

evittam
10. mar 2018

@obleckoknihy Co si to porodnica? To kde zijes? Sme v 21.storoci. Pekne im slusne vysvetlím,ze ja budem dieta umývať čistou vodou a mydlom a oni nech si vyzaduju co len chcú. Akoze co myslis,ze ti spravia ked to mať nebudes? Si svojpravna osoba.😉
A suhlasim s
@pribinak . Obe moje deti od malička umývam len čistou vodou a mydlom Bupi. Natierala som mozno do polroka kazde 2-3kupanie obycajnym avirilom. Potom uz mozno tak raz za mesiac. Obe deti majú perfektnú pokozku bez problémov.

hettinka
10. mar 2018

@obleckoknihy olej kúp olivový v lekárni a detské mydlo, nič viac netreba.

mell_j
10. mar 2018

Ja ti mozem poslat taky maly balicek vzoriek take male flasky weleda kozmetiky dojcenskej babatkovskej ak by si chcela. Je to nechtikova rada tusim

sabinka277
10. mar 2018

@evittam súhlasím..

robinka84
10. mar 2018

@mell_j ak nebude mat zaujem, mne by velmi pomohli vzorky z weledy.postu zaplatim. Dakujem 🌷

mijka88
10. mar 2018

@obleckoknihy ahoj, kedy máš termín? môžem po dohodo poslať nejaké vzorky detskej kozmetiky z eurony, 100% natural...ak budeš mať záujem, napíš.

mell_j
10. mar 2018

@robinka84 napis mi pls spravu nech na to nezabudnem

garajova01
27. feb 2019

@mell_j ahoj už nemáš tie vzorky?