Využili ste vibračné kresielko?

klea1993
25. sep 2020

Ahojte chcem sa spýtať využila ste niektorá vibračné kresielko? Alebo sú to lenn vyhodené peniaze? Ak áno ktoré je lepšie vibracne alebo hupajuce? Ďakujem

irusa
25. sep 2020

vôbec..zbytočne vyhodené peniaze

lucy0807
25. sep 2020

@klea1993 ahoj, takéto sme mali od tej značky ( už po 3 deťoch), vibraciu sme ani raz nepoužili, pohybovali sa to keď bol väčší a hýbal sa na tom, ale využili sme to dosť, keď som varila napr. dala som si ho na stôl v tom a pozeral na mňa a sme komunikovali, vydržal...neskôr na prvé prikrmy keď dieťa ešte nesedí samé...kľudne stačí aj z druhej ruky, ten poťah ide celý dole a oprať 😉 hovorím ja mám od švagrinej už 4 deti odnosilo a ešte plánujem ďalšie a je stále ok 🤣

gumkac19
25. sep 2020

@klea1993 my sme kupili z druhej ruky ako nove... realne maly tam chcel byt trosku od cca 3m
dalej ho budeme vyuzivat na zaciatok prikrmov
vibrovanie pouzivame minimalne

mima1
25. sep 2020

Pri prvom vobec mali sme dve a ani v jednom nechcel byt. No teraz vidim pri druhom ze by tam asi aj vydrzal

ajka0207
25. sep 2020

@klea1993 mali sme požičané vibračné kresielko pri mladsej. využili sme ho dosť, mladsej sa tam páčilo a staršia bola rada že ju má vo svojej výške, nie niekde vysoko v kočíku a zapinala jej hrdo to vibrovanie.

christie11
25. sep 2020

@lucy0807 toto je uzasne kresielko,u nas koluje medzi kamoskami,momentalne ho vyuziva uz 7 dieta a je ako nove.idealne na prve prikrmy a obcasne zabavenie na par minut.je lahke,skladne,da sa rychlo vyprat

alexandra2468
25. sep 2020

Mali sme, bolo aj vibrujuce aj hupajuce, aj vselico ine :D
Zalezi na dietatku.
Nasa odmietala vsetko, kocik, nosic, kresielko, postielku. Len na rukach. Cize my sme nevyuzili.

Ale moja kamoska tvrdi, ze jej to zachranilo zivot :D jej dieta sa v tom aj pohralo, aj zaspalo a ona ho potom len prelozila do postielky.

alikal
25. sep 2020

ja som teraz kupila az pre druhe dieta aby na neho starsia este len dvojrocna neskocila alebo tak, male je este v bruchu tak uvidima ale kamosky chvalili moc. len mala rada, ak budes mat taketo obycajne co ma tu fixnu polosedavu polohu jak vo vajicku, dieta by tam nemalo byt dlhsie ako hodinu denne. najlepsie su tie ktore sa daju dat do uplnej roviny aby sa mu nenicila chrbtica. su suice drahsie ale ja som nasla aj za 40

renatka1985
25. sep 2020

my sme kresielko vyuzivali intenzivne, dokonca sme po roku kupili vacsie a pouzivali denne takmer cely dalsi rok -- ale ani raz sme nezapli vibracie 🙂 za mna kresielko urcite ano! ale netreba ziadne specialne.

bubinko1506
25. sep 2020

My sme kresielko vyuzili pri oboch, radi sa v nom hojdali a aj na prve prikrmy boli kresielka fajn. Ale vibraciu sme nepouzivali. Mali sme pre oboch mensie, do 9kg, a potom aj jedno do 18kg - v tom sa casto hojdali obaja naraz

adamadent
25. sep 2020

Využili sme na prvé prikrmy.

tosomja
25. sep 2020

Áno využívame. Kým bol malinký, aj v ňom spal, teraz skúša utiecť z neho 😂

titla
25. sep 2020

@klea1993 Ano vyuzila som, i ked vibracie sme zapinali minimalne. Cca od tych 3 do 6 mesiacov, ked uz vnimal, ale este nelozil sa tam synovi pacilo. Mal rozhlad. Potom to bola top hracka😀. Funkciu vibracii a hudby sme najviac vyuzili, ked zistil ako si to zapnut sam. Ja som mala kresielko pozicane od kamosky, ona mala refluxove dieta, podla jej slov jej to zachranilo zivot. Keby mam druhe dieta znova si ho kupim/poziciam.

pehavcek
25. sep 2020

Ja som mala pozicane od kamosky a vyuzili sme az do prikrmov. Prve mesiace maval koliky a to bolo jedine miesto kde sa pri vybrovani vyprdkal, vykakal a aj zaspal. Takze my sme ho vyuzili naplno. Ale asi to je velmi individualne

simona92101
25. sep 2020

Mali sme hupajuce Ingenuity smart,simuluje jemne hupanie ako ked bolo dieta v brusku,ma tam pesnicky a rozne zvuky...vyuzili sme na 100%,dcerka nechcela byt nikdy sama,vzdy chcela namna vidiet,ked som varila,dala som si ju do kuchyne,jej hrali pesnicky a pozerala sa namna.obcas tam aj zaspala,alebo sa v tom hrala so zavesenymi hrackami.neskor ked este nesedela,pouzivala som na krmenie.za mna teda dobra vecicka

lenuliatko84
25. sep 2020

Mali sme rovnake ako lucy a ani my sme vibrácie nevyuzili,ale sedkal tam ked som varila a pozeral a na mna

bagerka
25. sep 2020

My sme vyuzili ale skor teda hojdanie a hidbu-ako baby pisu hore-ked treba navarit atd. Existuje aj iba tak jednoduche kresielko ktore vyuziva pohyb dietatka a to je pecka.

fiafia
25. sep 2020

@klea1993 za mňa topka. Mali sme menšie prenosné vybracne kresielko, v Tom neskôr aj prikrmy papala a potom také väčšie hojdacie kresielko to hralo melódie, bolo tam tuším 5stupnov rýchlosti, kolotoč s hračkami. Využili sme veľmi a neľutujem ani euro

gabsisi
25. sep 2020

@klea1993 To vybrovanie a hranie bolo skôr otravne, ale keď sa samo hupalo to bolo super. Najmä pri druhom synovi by som bez toho nevedela byt .

kocere
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulienka1103
25. sep 2020

My ho využívame až teraz na prikrmy kým ešte nesedí 😀

ave_eva
25. sep 2020

@lucy0807 presne toto sa u nas využilo na maximum a ešte aj synovec využil. Super vec!!! Ale ani my sme vibrovanie nezapinali

3petka
25. sep 2020

@klea1993 Ja som mala take ale nemalo žiadne funkcie, bolo to čisto kresielko. A to som využila maximálne keď som varila bol v ňom pri mne alebo keď už papal a ešte nesedel. Žiadne vibrácie nebolo treba

jaroe
25. sep 2020

@klea1993 ja som plne vyuzila pri vsetkych detoch, aj ked tie vibracie ani nie, dolezite bolo to kresielko ako take. Fakt si bez neho neviem predstavit fungovanie.

kate_watson
26. sep 2020

Využila som pri oboch deťoch, keď som prišla s malým z prechádzky a preložila som ho z kočíka do postieľky vždy sa zobudil do 5 minút s veľkým plačom. Tak som ho skúšala miesto postieľky dávať do toho kresielka, zapla vibrácie a niekedy prespal ešte aj hodinu. Takže za mňa dobra vec.