Ahojte, využili ste mojžišov kôš (aj s tým nadstavcom na hojdanie teda ako kolísku)? Mne sa to strašne páči len ma teda zaujíma či to je naozaj využiteľné alebo to vyzera len pekne na tých fotkách a využiteľnosť je minimálna.
Ďakujem za vaše skúsenosti.
Ja som ho tiež veľmi chcela, krásny mi vyrobila svokra a nakoniec v ňom bola iba párkrát a už z neho aj vyrástla tak tam odkladáme hračky 😄 plán bol, že bude pri postieľke prisunutý, aby som v noci nevstavala a nakoniec sme len dali dole bočnicu z postieľky a nižšie rošt. To úplne plnilo účel a ten košík vlastne ostal len ako pomocník v kuchyni, kde nebol veľmi nevyužitý. V kuchyni som bola keď drobček spal v postieľke. Takže zamna zbytočnost 🙂
Mala som, použila som to asi dva krat, potom to sluzilo na odkladanie plienok a hraciek...
Je to skor len pekny doplnok, podla mna zbytočná investícia
ja žijem v zahraničí, tu je úplne bežné ho používať, dostala som ho od známych. My sme k tomu mali podstavec, ten som nepoužívala, neprišiel mi ten kôš v tom stabilný a bála by som sa tam dieťa nechať, najmä keď sa už začne hýbať a mrviť. Ale niekedy som ho využila, ak chceš napr dieťatko uspať a mať ho pri sebe kým robíš niečo iné, nezaberie to veľa priestoru a môžeš ho pohodlne prenášať aj keď spí. Na druhej strane budeš ho používať len pár mesiacov, dieťa z toho relatívne rýchlo vyrastie. Určite si nemyslím že je to vec bez ktorej by som sa nezaobišla.
Ďakujem všetkým za radu ❤️
@martinaju ak by si mala zaujem ja mam na predaj. Taky kos.