Využili ste Mojžišov kôš?

martinaju
26. máj 2021

Ahojte, využili ste mojžišov kôš (aj s tým nadstavcom na hojdanie teda ako kolísku)? Mne sa to strašne páči len ma teda zaujíma či to je naozaj využiteľné alebo to vyzera len pekne na tých fotkách a využiteľnosť je minimálna.
Ďakujem za vaše skúsenosti.

derdia
26. máj 2021

@martinaju ak by si mala zaujem ja mam na predaj. Taky kos.

martinaju
autor
26. máj 2021

@derdia vydrzalo ti v tom bábätko alebo využila si? Pošli foto prisím. Ja sa práve rozhodujem či do toho investovať alebo radšej investujem do drahšieho hojdacieho kresielka.

lesnajahodka
26. máj 2021

Ja som ho tiež veľmi chcela, krásny mi vyrobila svokra a nakoniec v ňom bola iba párkrát a už z neho aj vyrástla tak tam odkladáme hračky 😄 plán bol, že bude pri postieľke prisunutý, aby som v noci nevstavala a nakoniec sme len dali dole bočnicu z postieľky a nižšie rošt. To úplne plnilo účel a ten košík vlastne ostal len ako pomocník v kuchyni, kde nebol veľmi nevyužitý. V kuchyni som bola keď drobček spal v postieľke. Takže zamna zbytočnost 🙂

suzitok
26. máj 2021

Mala som, použila som to asi dva krat, potom to sluzilo na odkladanie plienok a hraciek...
Je to skor len pekny doplnok, podla mna zbytočná investícia

derdia
26. máj 2021

@martinaju nooo par krat... Radsej investuj do hojdacieho kresielka... Ale to zalezi ake budes mat babatkam.. Ci bud espokojne aj bez pohybu alebo nie.. Tazko povedat.

trixi12
26. máj 2021

ja žijem v zahraničí, tu je úplne bežné ho používať, dostala som ho od známych. My sme k tomu mali podstavec, ten som nepoužívala, neprišiel mi ten kôš v tom stabilný a bála by som sa tam dieťa nechať, najmä keď sa už začne hýbať a mrviť. Ale niekedy som ho využila, ak chceš napr dieťatko uspať a mať ho pri sebe kým robíš niečo iné, nezaberie to veľa priestoru a môžeš ho pohodlne prenášať aj keď spí. Na druhej strane budeš ho používať len pár mesiacov, dieťa z toho relatívne rýchlo vyrastie. Určite si nemyslím že je to vec bez ktorej by som sa nezaobišla.

martinaju
autor
26. máj 2021

Ďakujem všetkým za radu ❤️