Ahojte. Neviem či tu už táto téma zaznela, ale viete mi skúsené mamičky poradiť, na čo využijem baldachýn nad postieľku? Chcela by som kúpiť obliečky a mantinel, mnohé ponúkajú aj s baldachýnom, len neviem či ho využijem a na čo ho využijem. Ďakujem za Vaše rady a názory 🙂
Ahoj, pri prvom som pouzivala - na ozdobu, pri druhom uz nie, nakolko to bola vec navyse, ktoru bolo treba prat, zehlit a "instalovat" 😀 🙂
my ho síce máme,taký okrasný ružový silonový "princeznovský", ale ako funkcia žiadna, len čo sa bojím, aby tadial nešiel pavúk alebo tam nebol prach, ale dcerke sa to paci... 🙂
Ppri prvej dcerke sem mela aj pri druhej jen sem ho nestihla naaranzovat a už sem se pak k tomu nikdy nedostala 😀 takže to jen na ozdobu vypada to hezky no nevadi kdyz to tam neni 😀 😀
Nemala som....a som rada. Od isteho veku by mi ho dieta stale tahalo dole-kedze ako malicky bol akcny. A niekde bola tema o upratovani...takze ak fakt potrebujes robotu navyse...nech sa paci 😉
Tiez som riesila ten isty problem pri synovi🙂nakoniec som objednala sadu bez baldachynu..vobec mi nechybal..myslim,ze ma len ozdobnu funkciu a akurat sa na nom drzi prach
Ja som kúpila taký bohato riasený baldachýn, moskytéru, zn. Feretti. Roztiahla som ho na celú postieľku a komáre mali smolu 🙂 Tiež som čítala, že je to lapač prachu, ale taký nevyužiteľný je podľa mňa len ten klasický krátky čo sa predáva v tých súpravách. Takže za mňa áno 🙂
Dostali sme krasny set do postielky aj s baldachynom a ani pri druhom dietati nebol vyuzity, podla mna uplna zbytocnost, je to len docasna ozdoba postielky.
je uplne zbytocny, akt iba na ozdobu a prach nato sada, ja si to tiez kupila ze vau to je pekne ale je to na nic
Vždy lepšie keď prach sadá na baldachým ako na dieťa či??
zbytočnosť
Ja som ho nekupovala,,tiež som si myslela že zbytočnosť,ale prišlo leto a muchy a komáre (mimochodom komáre milujú mladú krvicku,takže si na tvojom dietatku zgustnu aj keď ty žiadneho neuvidis,nezacujes)..takže som aj ľutovala že som ho nemala,,ak už kupis,tak taký ktorý ti zakryje celú postielku a to až po úroveň matracu.
@babydesire tak si radsej kupit sietky na okna, ci? :D
Tuším nainstalujem baldachyn do každej izby, mňa nebaví utierat prach 🙂
@mamutka ale keby si si kýchla, tak to vsetkooo sa zase rozprasi do vzduchu...Cista astma...
@dominika_klara bez obáv, tu už mám :D
Ved vyuzijes ;) to sa pouziva ako ochrana proti hmyzu 🙂 ucinne veru ;) sama mam nad manzelskou postelou baldachyn a v lete ani jeden kusanec od komara🙂
No na nasom teda niet prachu :D ani zehlit ho netreba ked ho vyperiem pretrepem ho a hned ho zavesim on sa vyrovna sam ked vyschne:D
My sme mali baldachyn ked sa maly narodil to je skor ozdoda a trosku tieny cez den ked syncek spal. Neskor sme kupili moskytieru, to je sifonove, fantasticka pomocka proti hmyzu. Ale musim uznat ze obe su velmi neprakticke na udrzbu a tych nocnych nadaviek ako spominala
@sissy27 som objavila dost :D
@dominika_klara áno,veru kúpime sieťky na okná,,lenze vies,my sme toto leto kupovali plastaky do celého domu a aby to vyšlo čo najlacnejšie tak napríklad sieťky sme odmietli..keďže je to starý dom a okien je tu ako na kostole bolo by to moc.a okrem toho aj tak boli dovecera pootvarane všetky dvere na baráku. Tak sa mi to zdalo ako zbytočnosť.
@alienkaaa baldachyn sa nevyuziva, on je na ozdobu, nie 🙂