Výška chodítka

23. jan 2023

Ahojte baby, prosím vás tie ktoré máte doma chodítko(pavúk) môžte mi zmerať výšku,keď ho máte najnižšie ako sa dá? Lebo naša malá má 6 mesiacov , no a aj keď dám chodak do najnižšej pozície tak jej chýba ešte dosť CM k zemi. Takze zatiaľ nepoužiteľné. Chcem. Vedieť či všetky chodaky sú rovnaké veľké alebo len ja som kúpila nejaký extra vysoký 😱

babovka2321
23. jan 2023

A nemali v obchode taky od narodenia? Zeby si jej dogabala chrbticu hned ako uzrela svetlo sveta?

viestta
23. jan 2023

Všetky pavúky sú rovnaké. Poškodzujú kĺby a chrbticu. Ale vôbec nechápem prečo dávaš 6 mesačne dieťa, ktoré samo ani nesedí ani nestojí do chodaka

hviera81
23. jan 2023

nejdem pisat o tom ze to nie je dobre, ale na 6m babo je este velmi skoro

autor
23. jan 2023

Poprosím odpovede na OTÁZKU...Jasné,že dieťa nebudem dávať do chodaka už od teraz,len sa pýtam na výšku iných chodakov!!!!DAKUJEM ,

belllinka
23. jan 2023

V otazke sa stazujes, ze je nepouzitelne, takze evidentne si ho chcela pouzivat uz teraz. Kup radsej penovu podlozku a daj dieta na brucho na zem. Alebo ohradku

autor
23. jan 2023

@belllinka nie nebudem dávať logicky ,veď by v Tom bábo vyselo preboha 💪 no nič, počkám, či mi niekto na moju otázku odpovie k veci 🙂

janetinka27
23. jan 2023

kup nizsi chodak a daj ho tam. potom uz na zem dociahne. ved na to si sa pytala, ci su aj nizsie, nie?

v siestich mesiacoch ma dieta byt v uplne inej polohe ako v pavukovi.

autor
23. jan 2023

DAKUJEM, UZ SA NEMUSÍTE DALEJ VYJADROVAT....OEKNY VECER 👌

autor
23. jan 2023
hviera81
23. jan 2023

@sovica autorku veru nepotesis 😅

viestta
23. jan 2023

No ešte sa aj urazas. Keď už tebe je ľahostajné zdravie tvojho dieťaťa tak kým ho tam dáš, tak poďakuj tým co tu písali, že aspoň ony majú starosť o to úbohé dieťa.

autor
23. jan 2023

Dobré baby, uzavrieme to v kľude 💪 moje baby do chodaka ani nestihnem dať, keďže teraz jej je veľký a kým doňho dorastie už bude chodiť aj sama, takže sa už rozčuľovať nemusíte 🙂dobrú noc

mimi3008
23. jan 2023

@hviera81 Poznam expertku, ktora drbla dieta do choditka od 5 mes.a este sa dusovala, ze ale ved to nie na dlho, len tak max.pol hodinka denne😅😅😅cielom bolo mat pokoj od decka a robit si svoje...a strasne bola pysna na to, ze sama zacala chodit ako 11 mesacna. Len za aku cenu, to jej uz asi nevadi

arasidka123
24. jan 2023

Neviem síce koľko má náš, nejak som nikdy nemerala, ale viem, že ešte sme v ňom mali takú podložku, ktorá sa potom dala dať preč,keď dieťatko dotiahlo na zem